Ineens heb ik vandaag een hele dag vrij. Althans zo voelt het. Gisteren zijn mijn zus en broer hier aangekomen met mijn twee neefjes en vandaag wilde ze naar Rheinfalls. De grootste waterval van Europa. Een bezichting waard als je in Zwitserland bent. Toen Liza echter hoorde dat ze naar de watervallen gingen, werd ze helemaal enthousiast met als resultaat dat ik nu met een bak koffie en met het ontbijt net achter de kiezen me zit te bedenken wat ik vandaag eens ga doen. Eva komt rond 12 uur thuis en heeft, zoals iedere donderdagmiddag les in het bos. Dus ik heb echt VRIJ!! We wonen hier nou twee jaar en volgens mij is dit de tweede keer dat ik zolang alleen thuis ben. Gek hoor!

Ik heb alle tijd om:

 • uitgebreid te douchen
 • armen en benen te scheren
 • een maskertje te pakken
 • kasten uit te zoeken
 • netflix series kijken
 • gewoon bankhangen
 • terug naar bed te gaan
 • Eva’s kamer een goede opruim- en schoonmaakbeurt te geven
 • blogs te schrijven
 • foto’s te maken
 • te sporten
 • fotoshoot van vorige week af te ronden
 • de tuin onkruidvrij maken
 • gewoon voor me uit te staren

Wat het ook gaat worden… ik zal me niet vervelen vandaag!

 

Ergens heb ik heel veel zin om Eva’s kamer onder handen te nemen. Kleren uit te zoeken die ze toch nooit draagt en nooit zal dragen. Want met een kast vol kleding en nog twee wasmanden ernaast vol kleding, moet ik er toch echt een keer aan beginnen. Daarbij kreeg ik gisteren de nieuwe lamp voor haar kamer binnen. Het is een echte Hartendief lamp en ik ben echt enorm enthousiast hierover. Hij is nog groter dan op de foto’s en hij is nog veel gaver dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Die lamp vraagt gewoon om opgehangen te worden in een leuke stoere meisjeskamer!

Wauw!!! Positief verrast door deze enorm gave (en grote) lamp van @hartendief_com. Hier gaat een meisje heel blij van worden morgen! Cc @perswinkel

Een video die is geplaatst door Marlieke | LoveThat.nl (@marliekecom) op

 

Show Full Content
Previous Ongezonde traktaties zijn hier van harte welkom!
Next Een metamorfose van je woning in 6 stappen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: