Afgelopen weekend hadden we een leuk feestje, maar het was ook 30 graden of zelfs warmer. Ik heb serieus een half uur voor mijn kast gestaan om iets leuks en luchtigs uit te zoeken, maar met plakbenen en twee kinderen die ook mee gingen, was niks ideaal. Uiteindelijk werd het gewoon een comfortabel kloffie (lees: tennisrokje en een hemdje). Ik was er wel heel blij mee, want wat was het warm.
Maar stel je nou eens voor dat je het helemaal voor het zeggen had? Wat is dan mijn ideale outfit voor een mooie zomerdag? Ik kies dan voor een heerlijk luchtig jurkje, fijne sandalen/slippers, een mooi horloge en voor wanneer er een zwembad in de tuin aanwezig is; een toffe bikini. Uiteraard heb ik dan geen last van plakbenen, hoef ik niet ieder kwartier een onmogelijke pose aan te nemen om een kind te helpen en heb ik tenen die gezien mogen worden en een platte buik. Juist, het ideaalbeeld šŸ™‚
ideale wereld
Mmm en wat heb ik dan aan? Een praktische, comfortabele en toch een leuke, vrolijke outfit! Makkelijk te wassen en het allerliefste strijkvrij. Schoenen zonder hak, want anders steek ik een kop boven Floris uit. De bikini mag wat mij betreft wel wat breder zijn, want ideaalbeeld of niet: een buik heb ik toch nu echt wel. Ā Bovenstaande look haalde ik overal vandaan. Zo zag ik de jurkjes bij Ā Esprit onlineĀ en dit zijn nou typische Marlieke jurkjes. DeĀ schoenen shop jeĀ bij de Dolcis, die mintgroene kleur is zo gaaf! En de bikini is van de Hema, vrolijk en fris. HetĀ horlogeĀ is er Ć©Ć©n van Michael Kors, omdat ik die eigenlijk gewoon nog wil hebben.

Ik ben nou toch wel benieuwd wat jullie aan zouden trekken naar een zomerfeestje, waarbij de temperaturen boven de 30 graden uitkomen. Houden jullie het ook bij makkelijk en simpel of kies je toch voor netjes?

Show Full Content
Previous Afscheid nemen van de peuterfase –
Next Een boomhut, maar dan net even anders

2 thoughts on “Op een mooie zomerdag…

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close