Vanochtend vroeg, nou ja voor zondagse begrippen vroeg (half negen), wilde ik heel graag de mooie lucht, de rijp en het landschap op de foto zetten. Al de hele week is het zo mooi weer, ijzig koud met de nevel op de velden. Helaas red ik het doordeweeks niet om op pad te gaan. Vandaag was er echter geen nevel, maar werden we verrast door de extreme rijp op de bomen.

Daarom een extra blog met de mooie foto’s die ik vanochtend gemaakt heb!

En voor wie het nog weet. Ik ga vaker naar deze plek in het riet en probeer de komende maanden de veranderingen op de foto te zetten. Hierbij het overzicht van de laatste 3 maanden. Zal er volgende keer sneeuw liggen?

op een koude zondagmorgen

Show Full Content
Previous Mijn stijl is ‘makkelijk’, maar ik kocht wel hele stoere laarzen!
Next Wat is St Lucia en hoe vieren ze dit in Zweden?

2 thoughts on “Op een koude zondagmorgen | fotospam

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close