Hoe hipper, hoe beter lijkt het soms op Instagram. De hippe hashtags worden als warme broodjes overgenomen door nog hippere moeders, bloggers en bedrijven. Want stel je voor dat je nou eens in één adem genoemd wordt met een account dat jij super vindt of dat jouw foto wordt gereposr? Altijd leuk toch? Hippe hashtags gaan over het algemeen ook gepaard met mooie foto’s, daarom vond ik het tijd om aan deze hashtags aandacht te besteden! 

Monochromekids

De hashtag #monochromekids staat voor alles wat met zwart-wit en kinderen te maken heeft. Alleen je kinderen in het filtertje MOON, WILLOW of INKWEL zetten, dat is niet de bedoeling.

Zwart-wit?

Ik ben niet zo’n enorme trendvolger. Zo ben ik ook niet van het zwart-wit. Ik vind dat kinderen vooral kleur moeten hebben. Dat is toch veel gezelliger? Maar ik begin de zwart-wit ofwel de monochrometrend wel langzaamaan te waarderen. Daarom heb ik voor jullie mijn 8 tofste foto’s vanuit de hashtag #monochromekids uitgekozen! Mooie kinderen en toffe producten!

De tofste 8 Instagramfoto’s met #monochromekids

[ezcol_1half]
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

J A M E S #littleindians #universepants @little_indians #oeufnyc #jimjamesteddie #jimenjames #repforjaxonjames Een foto die is geplaatst door A N N E M I E K © (@annemiek.jim.james.teddie) op

[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]

Movie with friends! 😂😂😂 Many thx for sharing @melinda.max 💕👍🏻

Een foto die is geplaatst door Ricebaby (@ricebabyshop) op

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]
[/ezcol_1half_end]
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Huidverzorging voor kinderen en tieners
Next Ons Zwitserleven – Wat een feestweek!

4 thoughts on “Over hashtags gesproken: monochromekids

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: