In 2013  was ik samen met vriendin Rianne in Parijs. Voor het eerst kon ik de stad van de liefde eens in het echt bekijken. En of het nou de stad van de liefde heet of niet, ik werd er inderdaad verliefd: op de stad zelf! Wat een heerlijke straten, geweldige gebouwen, schitterende cultuur, lekkere gebakjes, prima eten, mooie uitzichten en ga zo maar door. Voor nu een mooi plaatje van het plein voor het Louvre en ik beloof om binnenkort mijn foto’s weer eens op te zoeken en de mooiste te delen! Want…

Parijs is altijd een goed idee!

Parijs is altijd een goed idee!

nb. Deze post is al eerder verschenen op lovethat en bijgewerkt

Show Full Content
Previous Mijn 8 favoriete knutsels voor Vaderdag
Next Laat deze apps je opvoedvragen beantwoorden

1 thought on “Parijs is altijd een goed idee

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: