Oh oh. Ik ben afgelopen week weer begonnen met hardlopen. Als je me kent weet je dat ik niet al te fanatiek ben, maar wat vond ik het weer lekker om buiten te zijn! Het is maar een half uur, maar in dat half uur vind ik het fantastisch om om me heen te kijken en me te verwonderen over dingen die me anders niet opvallen. Ik geniet ook van de muziek op mijn kop en het feit dat ik even niet hoef te zorgen (ik moet er alleen voor zorgen dat ik niet aangereden word). Dus die half uurtjes blijven hopelijk wel de komende tijd. Het doet me goed en zo moe ben ik na afloop ook niet. Berg op lopen is pittig, maar berg af is heerlijk en dat maakt veel goed. Ik deed nog meer deze week, kijk je weer mee?

Zaterdag gingen we buiten aan de slag. Ons gras lag na alle sneeuw onder de steentjes. Liza keek toe!
Zaterdag gingen we buiten aan de slag. Ons gras lag na alle sneeuw onder de steentjes. Liza keek toe!
Eva hielp wel goed mee, alhoewel ze het spelen met de steentjes ook wel heel leuk vond!
Eva hielp wel goed mee, alhoewel ze het spelen met de steentjes ook wel heel leuk vond!
Onze tuin is nogal saai, maar toch kan Eva er wel haar ei in kwijt!
Onze tuin is nogal saai, maar toch kan Eva er wel haar ei in kwijt!
Ander koppie zo zonder muts hรจ
Ander koppie zo zonder muts hรจ
Zondag was het echt baggerweer, maar om 11 uur werd het een uurtje mooi en rende ik mijn eerste rondje. 2 minuten rennen en dan weer 2 minuten wandelen. Het ging echt veel beter dan verwacht. Lekker dus!
Zondag was het echt baggerweer, maar om 11 uur werd het een uurtje mooi en rende ik mijn eerste rondje. 2 minuten rennen en dan weer 2 minuten wandelen. Het ging echt veel beter dan verwacht. Lekker dus!
HOERA! Vandaag is mijn oudste zus jarig. We knutselden een kaart voor haar. Dit is een sneakpeak, ik weet niet of ze de kaart natuurlijk vandaag al krijgt!
HOERA! Vandaag is mijn oudste zus jarig. We knutselden een kaart voor haar. Dit is een sneakpeak, ik weet niet of ze de kaart natuurlijk vandaag al krijgt!
De vele lieve lachende  gezichtjes van Liza!
De vele lieve lachende gezichtjes van Liza!
Maandagochtend: lekker knuffelen met de dames op ons bed!
Maandagochtend: lekker knuffelen met de dames op ons bed!
Gezellige dame aan tafel
Gezellige dame aan tafel
Ze liet een boer en kreeg daarna de slappe lach. Zo schattig!
Ze liet een boer en kreeg daarna de slappe lach. Zo schattig!
Maandag gingen we weer een rondje lopen. Natuurlijk moesten de paardjes geaaid worden!
Maandag gingen we weer een rondje lopen. Natuurlijk moesten de paardjes geaaid worden!
Hiiiii...
Hiiiii…
Die kleine geniet, wat vindt ze het leuk om naar de paardjes te kijken
Die kleine geniet, wat vindt ze het leuk om naar de paardjes te kijken
En toen moest ze weer o hard lachen! Ik blijf foto's maken van haar :)
En toen moest ze weer o hard lachen! Ik blijf foto’s maken van haar ๐Ÿ™‚
Dinsdag moest ik echt beneden aan de slag. Lik kwam niet ver met Liza in de buurt. Ook boven was ze echt op de kattenkwaad-toer
Dinsdag moest ik echt beneden aan de slag. Ik kwam niet ver met Liza in de buurt. Ook boven was ze echt op de kattenkwaad-toer
Gelukkig had ik mijn eigen Assepoester die toen Liza in bed lag, mij echt enorm goed hielp! Wat was ze trots :)
Gelukkig had ik mijn eigen Assepoester die toen Liza in bed lag, mij echt enorm goed hielp! Wat was ze trots ๐Ÿ™‚
Daarna gingen we nog even naar de speeltuin. Het was echt heerlijk weer, alleen een beetje modderig.
Daarna gingen we nog even naar de speeltuin. Het was echt heerlijk weer, alleen een beetje modderig.
"s Middags gingen we koffiedrinken en was Eva niet de enige ballerina in huis :)
“s Middags gingen we koffiedrinken en was Eva niet de enige ballerina in huis ๐Ÿ™‚
Het weer gaat hier alle kanten op, woensdag moesten we naar de winkel  (4 minuten lopen). We kwamen zeiknat weer thuis
Het weer gaat hier alle kanten op, woensdag moesten we naar de winkel (4 minuten lopen). We kwamen zeiknat weer thuis
Kijk dan wat een gezelligheid!
Kijk dan wat een gezelligheid!
s Middags knapte het weer op en waren we weer buiten te vinden. Eva belandde in een bak modder en zat al voor het eten in bad. Liza kon na het eten gelijk door :) Handig!
s Middags knapte het weer op en waren we weer buiten te vinden. Eva belandde in een bak modder en zat al voor het eten in bad. Liza kon na het eten gelijk door ๐Ÿ™‚ Handig!
Donderdag was het krabbelgroep, zo'n koffieochtend met kids. Hartstikke gezellig, maar bovenop de berg. Eva mocht met de buuf meerijden en ik liep met Liza naar boven. Het was koud, maar heerlijk en het was een enorme klim. En op dezelfde hoogte staat daar ook de school waar Eva volgend jaar naar toe gaat. Dat gaat goed voor de conditie worden!!!
Donderdag was het krabbelgroep, zo’n koffieochtend met kids. Hartstikke gezellig, maar bovenop de berg. Eva mocht met de buuf meerijden en ik liep met Liza naar boven. Het was koud, maar heerlijk en het was een enorme klim. En op dezelfde hoogte staat daar ook de school waar Eva volgend jaar naar toe gaat. Dat gaat goed voor de conditie worden!!!
Op de terugweg genoot ik van het uitzicht en berg af lopen is het natuurlijk veel fijner
Op de terugweg genoot ik van het uitzicht en berg af lopen is het natuurlijk veel fijner
Liza sliep op de terugweg en Eva en ik hadden in de tuin even een heerlijk momentje <3
Liza sliep op de terugweg en Eva en ik hadden in de tuin even een heerlijk momentje <3
Terwijl lk de garage opruim, de koekast op de juiste plek zet, zie ik daar ineens de mooiste blauwe ogen <3
Terwijl lk de garage opruim, de koekast op de juiste plek zet, zie ik daar ineens de mooiste blauwe ogen <3
Floris kwam eerder thuis zodat ik aan het eind van de dag nog een rondje kon lopen. Dit keer was het geen 2,5 km maar 3,5 en rende ik 3 minuten achtereen de berg op inclusief wijkracht 8/9 tegen.
Floris kwam eerder thuis zodat ik aan het eind van de dag nog een rondje kon lopen. Dit keer was het geen 2,5 km maar 3,5 en rende ik 3 minuten achtereen de berg op inclusief windkracht 8/9 tegen.
Na twee keer 1,5 km wandelen en 3,5 km rennen, waren mijn stats op de Jawbone wel erg tof!
Na twee keer 1,5 km wandelen en 3,5 km rennen, waren mijn stats op de Jawbone wel erg tof!
Liza heeft ontdekt waar de koekjes staan en die wijst ze dan ook steeds weer aan!  Taaaa
Liza heeft ontdekt waar de koekjes staan en die wijst ze dan ook steeds weer aan! Taaaa

Zo dat was deze week weer. Lekker toch? We hebben weer gezellige dingen gedaan. Met Eva ben ik inmiddels begonnen met wat kleuter-oefeningen. Ik vind dat ze wat meer uitdaging nodig heeft, dus we maken wat kleine raadsels en andere dingen die ik online vind. Ze geniet ervan als het lukt en dat vind ik dan weer cool. Over Liza heb ik al genoeg geschreven deze week. My, wat een spam… sorry nog voor dat. Ik vind het zelf wel weer leuk voor later!
Volgende week wordt ook een leuke week. Mijn ouders komen eindelijk (ahh nee, zo bedoel ik het niet) onze kant op. Dus dat wordt opruimen, poetsen, wassen etc etc. Haha. Ik vind het echt onwijs leuk om ze ons plekje te laten zien. Oja en verder hopen we stiekem natuurlijk dat die gekke wisselkoers van de CHF op de euro nog even zo blijft. Dan hebben we een mooie meevaller de komende maand ๐Ÿ™‚

En laat ik de bal maar weer eens terugkaatsen, wat deden jullie voor leuks deze week??

Show Full Content
Previous Happy ten months
Next Ons huis staat te koop: even binnenkrijgen! | inmiddels verkocht |

1 thought on “Persoonlijk: Fit de winter uit en meer fijne momenten

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close