Deze week heb ik het vrij zwaar gehad. Omdat het zo ontzettend koud was, zat ik het grootste deel van de dag binnen en als ik ergens niet tegen kan… Gelukkig was de tweede helft van de week wat leuker. Kijk je weer mee?

Op zaterdag was het echt fantastisch weer. Er lag verse sneeuw en het zonnetje was zo mooi. Het leek wel alsof we in een sprookjeswereld woonden. Ik kon het dan ook niet laten om niet even op stap te gaan om foto’s te maken. Je hebt de foto’s afgelopen week kunnen zien in dit artikel.

IMG_9206 2IMG_9276Op zaterdag doen we altijd de boodschappen van de hele week en moet er in huis gepoetst worden. Nouja, soms doen we dat. Nu het zo mooi weer was, kreeg ik van die voorjaarsschoonmaak-neigingen. Gelukkig hadden we onze eigen assepoester die goed meehielp.

IMG_9242 2

Zaterdagavond gingen we naar de McDonalds. Liza hadden we vooraf al eten gegeven, maar ze ging nog even verder met mijn frietjes! Wat leuk!

IMG_9308 2

Daarna deden we nog even een dansje in huis en besloot Liza haar eerste stapjes los te zetten! Zo cool!

Ja, zaterdag was een geslaagde dag.

Op zondag vielen de mooie ogen van Eva me ineens op!
Op zondag vielen de mooie ogen van Eva me ineens op!
Ze had zichzelf ook nog eens mooi aangekleed.
Ze had zichzelf ook nog eens mooi aangekleed.

Omdat we de hele dag binnenzaten, liepen we even naar de helling hier om de hoek om te sleeën

Eva had zoveel lol!
Eva had zoveel lol!
En wij daardoor ook!
En wij daardoor ook!
Samen met Floris op de foto
Samen met Floris op de foto
Liza had ik mee in de draagzak. Ze vindt de sneeuw niks en veel te koud, maar zo bij mij houdt ze het wel wat langer vol.
Liza had ik mee in de draagzak. Ze vindt de sneeuw niks en veel te koud, maar zo bij mij houdt ze het wel wat langer vol.
Jup, het was leuk!
Jup, het was leuk!
Lekker zo'n buitenkoppie!
Lekker zo’n buitenkoppie!
Daarna gingen Eva en ik samen koken.
Daarna gingen Eva en ik samen koken.
Op maandag wilde Eva graag onder de douche en ik showde op Instagram onze fantastische wanden van de badkamer/washok. Gelukkig hebben we boven wel een normale badkamer. Dit zijn trouwens geen tegels, maar het is iets van vinylbehang dat tegen de wanden is geplakt. Retro is weer helemaal hip toch? :)
Op maandag wilde Eva graag onder de douche en ik showde op Instagram onze fantastische wanden van de badkamer/washok. Gelukkig hebben we boven wel een normale badkamer! Het zijn trouwens nog geeneens tegels, maar het is iets van vinylbehang dat tegen de wanden is geplakt. Retro is weer helemaal hip toch? 🙂
Omdat haar vriendinnetje heel lang haar papa moet missen, tekende Eva een mooi poppetje voor haar
Omdat haar vriendinnetje heel lang haar papa moet missen, tekende Eva een mooi poppetje voor haar
Uiteindelijk bleek dat Eva Jokie (van de Efteling) had getekend om haar op te vrolijken. Ik vind hem zo leuk!! We scanden hem gelijk in en verstuurden hem gelijk.
Uiteindelijk bleek dat Eva Jokie (van de Efteling) had getekend om haar op te vrolijken. Ik vind hem zo leuk!! We scanden hem in en verstuurden hem gelijk.
Daarna werd er weer lekker gespeeld
Daarna werd er weer lekker gespeeld
Maandagmiddag gingen we toch nog eventjes naar buiten. Ik deed een poging om de oprit schoon te vegen, was geen goed plan
Maandagmiddag gingen we toch nog eventjes naar buiten. Ik deed een poging om de oprit schoon te vegen. Dat was geen goed plan, het was half ijs.
En Liza had ik de draagzak, maar ze had het zo koud...
En Liza had ik de draagzak, maar ze had het zo koud…
Dinsdagochtend. Het belooft een mooie dag te worden
Dinsdagochtend. Het belooft een mooie dag te worden
Maar het werd heel koud en terwijl ik nog een poging doe voor die oprit, ouwehoert eva met 'opa' in het Duits en valt dit mupske met een zonnestraaltje op haar toet zomaar in slaap. <3
Maar het werd heel koud en terwijl ik nog een poging doe voor die oprit, ouwehoert eva met ‘opa’ in het Duits en valt dit mupske met een zonnestraaltje op haar toet zomaar in slaap. <3
Zus pesten!
Zus pesten!
Ik kan niet zonder een  Nedelands ontbijt. Hagelslag en kaas it is.
Woensdagochtend. Ik kan niet zonder een Nederlands ontbijt. Hagelslag en kaas it is.
Vanaf woensdag loopt Liza het liefste met iets in haar mond rond. Ze vindt zichzelf nog wel het grappigste.
Vanaf woensdag loopt Liza het liefste met iets in haar mond rond. Ze vindt zichzelf nog wel het grappigste.
Ik ben onwijs verveeld woensdag. Terwijl Liza en Eva lekker aan het spelen zijn, ben ik aan het kleuren. Ik schreef er al eerder over, deze kleurplaat vind ik al wel weer wat beter gelukt.
Ik ben onwijs verveeld woensdag. Terwijl Liza en Eva lekker aan het spelen zijn, ben ik aan het kleuren. Ik schreef er deze week al over, deze kleurplaat vind ik al wel weer wat beter gelukt.
Woensdagavond is het eigenlijk sportavond, maar omdat het volgende week Fastnacht is (carnaval) moet de decoratie afgemaakt worden. Dat doe ik met mijn buurvrouwen en ik vind de spinnen echt fantastisch gelukt!
Woensdagavond is het eigenlijk sportavond, maar omdat het volgende week Fastnacht is (carnaval) moet de decoratie afgemaakt worden. Dat doe ik met mijn buurvrouwen en ik vind de spinnen echt fantastisch gelukt!
Daarna word ik uitgenodigd om bij de jarige buurman nog een borrel te drinken. Dat werd er wel meer dan 1, maar wat wat is aan deze gezelligheid toe
Daarna word ik uitgenodigd om bij de jarige buurman nog een borrel te drinken. Dat werd er wel meer dan 1, maar wat wat is aan deze gezelligheid toe
Na deze avond kan ik er weer tegenaan. Dit deed me goed!
Na deze avond kan ik er weer tegenaan. Dit deed me goed!
De nacht was wat minder plezierig, Liza was twee keer goed wakker, maar met mijn ontbijtje en een extra glas melk voor de nadorst (!)
De nacht was wat minder plezierig, Liza was twee keer goed wakker, maar mijn ontbijtje en een extra glas melk voor de nadorst (!) zorgen dat ik weer goed wakker word.
Op donderdagmiddag maak ik altijd eitjes klaar en krijgt Eva een feestbordje. Geen brood 's middags, maar andere lekkere dingen
Op donderdagmiddag maak ik altijd eitjes klaar en krijgt Eva een feestbordje. Geen brood ‘s middags, maar andere lekkere dingen
Eva gaat bij een vriendinnetje spelen en ik speel met mijn eigen vriendinnetje :)
Eva gaat bij een vriendinnetje spelen en ik speel met mijn eigen vriendinnetje 🙂
Oh wat vindt ze zichzelf leuk!
Oh wat vindt ze zichzelf leuk!
En in de draagzak halen we haar zus weer op om vijf uur! Maar we blijven plakken, gezellig en komen dus lat thuis... onhandig!
En in de draagzak halen we haar zus weer op om vijf uur! Maar we blijven plakken, gezellig en komen dus laat thuis… onhandig!
Eva mag 's ochtends wat meer tv kijken (het is toch veel te koud om buiten te spelen en de hele dag binnen is zo belabberd), het liefste zit ze er dan zo bij :) In de tv met zus op haar schoot. Ze kijkt dan trouwens de Duitse NICK JR, ook goed voor mijn eigen woordenschat!
Eva mag ‘s ochtends wat meer tv kijken (het is toch veel te koud om buiten te spelen en de hele dag binnen is zo belabberd), het liefste zit ze er dan zo bij 🙂 In de tv met zus op haar schoot. Ze kijkt dan trouwens de Duitse NICK JR, ook goed voor mijn eigen woordenschat!
Ze zijn zo lief en leuk samen
Ze zijn zo lief en leuk samen
Vrijdagmiddag hebben we bij Karin afgesproken. Terwijl de kids kleien, genieten wij van de prosecco. Zo wil ik altijd mijn week wel afsluiten!
Vrijdagmiddag hebben we bij Karin afgesproken. Terwijl de kids kleien, genieten wij van de prosecco. Zo wil ik altijd mijn week wel afsluiten!
Show Full Content
Previous Download gratis zindelijkheidskalender van Noa
Next Maak je huis klaar voor Valentijnsdag!​

4 thoughts on “Persoonlijk: wat een koud land toch…

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close