Ik ga graag ‘s ochtends met Liza op pad. De speeltuin, het meer of gewoon wandelen. Nu Eva weer naar school is, kunnen we dat weer wat vaker doen. Niet dat het met Eva niet kon, maar in een vakantie loopt ons ritme gewoon anders. Naast dat ik inmiddels een goede plek voor het picknickkleed heb gevonden aan mijn rugzak, neem ik sinds kort ook deze reisbeker van Tefal mee!

Tong verbrand!

Tijdens mijn vakantie in Nederland kreeg ik deze Travel Mug van Tefal om te testen. Hierin blijft mijn koffie tot wel 4 uur lang warm en als ik warm zeg, dan bedoel ik ook warm! Zo erg zelfs dat ik er de eerste keer een uur nadat ik mijn koffie erin had gedaan, echt mijn tong verbrand had!

Inmiddels doe ik lekker warme koffie in deze enorme mok (360 ml) en een scheut koude melk. Dan is mijn koffie goed op temperatuur de komende uren. Er is niks lekkerders dan lekker genieten van een kop koffie als Liza geniet van waar ze is!

Over de Tefal Travel Mug

In deze grote reisbeker blijft je koffie of thee wel tot 4 uur warm en je koude drankjes blijven tot zelfs 8 uur koud. Daarbij kan je hem gemakkelijk laten vullen bij Starbucks omdat de beker net zo groot is als een Starbucks koffie. Zolang je hem niet te ver vult, dan is hij 100% lekvrij. Daarbij kun je hem schoonmaken in de vaatwasser! Ik vind hem fantastisch <3

reismok tefal

Ps. Deze travel mug komt ook nog in andere kleuren dan roze hoor! Wat dacht je van blackberry, blauw, lichtblauw, RVS en rood?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Race naar de maan, een aanrader voor de hele familie

10 januari 2016
Close
%d bloggers liken dit: