Hoi! Remember me? Het lijkt alweer eeuwen geleden dat ik iets gepost heb en dat is ook zo, wel 5 dagen. De tijd vliegt in de zomer. Ik ben druk bezig met de kinderen, met in het zwembad hangen, een voedzame en toch makkelijke maaltijd bedenken en met het huis en mezelf koel houden. Ook ben ik heel hard bezig met LoveThat 2.0.

LoveThat 2.0 zeg je?

Het zit al een tijdje in mijn hoofd, die 2.0. Het is namelijk tijd voor verandering, tijd voor verbetering en tijd voor verdieping.  De eerste stapjes zijn gezet en die kan je inmiddels zien. Deze zomer zullen er achter de schermen dingen veranderen en verbeterd worden. Kleine dingen, zoals de teksten voor zoekmachines verbeteren en grote dingen, zoals aanpassingen aan de lay-out.

Aan de inhoud verander ik niks

Wees maar gerust, LoveThat blijft hetzelfde. Net zo toegankelijk, net zo leuk, net zo gezellig. Dus niks nieuws wat dat betreft onder de zon. Ohhh en dan zijn we weer bij de zon♥

Zomerrooster!

Ik doe het de komende tijd heerlijk rustig aan. Ik geniet van de zon, de zomer, de kids en onze visite. Uiteraard houd ik jullie hiervan op de hoogte, maar niet dagelijks. Goed?

Show Full Content
Previous 8 Sprookjes voor volwassenen op Netflix
Next Een kinderboek speciaal voor mijn dochters

8 thoughts on “Relax and enjoy summer!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close