Sinds Liza naar school is, werk ik overdag en kan ik ‘s avonds eindelijk zonder schuldgevoel op de bank hangen. En dat doe ik dan ook regelmatig. Ik wist niet dat Netflix zoveel series had en ik wist niet dat je er ook nog eens zo snel doorheen kon gaan. Nu ken ik heel veel mensen die, als het avond is, hun joggingbroek aantrekken en dan comfortabel bank gaan hangen. Zo’n type ben ik nooit geweest. Natuurlijk als ik ‘s avonds in bad ben geweest, dan trek ik wel wat makkelijks aan. Maar me echt uitkleden omdat het avond is en ik niet meer in mijn te strakke broek ofzo wil zitten, dat niet.

Loungewear van Hunkemöller

Tot afgelopen week! Ik kreeg een enorme doos met loungewear van Hunkemöller binnen. Hierin zat een heerlijke pyjama-broek, een shirtje, fluffy slippers, een knuffelkussen en een make-up tasje. En laat dat nou echt lekker zitten zo ‘s avonds op de bank 🙂 Dus ik ben om en snap jullie allemaal. Er is niks zo lekker om comfortabel op de bank te hangen. Maar stiekem vind ik het in bed nog lekkerder. Vooral nu het buiten koud is en ik dan in mijn pyjamabroek lekkere warme benen heb als ik in bed duik. 

het setje dat ik thuisgestuurd kreeg

Nu kreeg ik dit setje thuisgestuurd, maar is zijn natuurlijk nog veel meer te koop waarin je ‘s avonds op de bank kunt hangen. Zo kan je ook relaxen in een onesie, koop je bij Hunkemöller de leukste badjassen, lekkere fleecesweaters en comfortable pyjamabroeken. 

Wil je de avonden een keer wat spannender maken, dan trek je natuurlijk wat sexiers uit de kast! 

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Me and my schildklier
Next Op het verlanglijstje van Eva

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close