Toen ik de kinderen vertelde dat er een nieuwe Casper en Emma film aankwam, konden ze alleen nog maar juichen. Casper en Emma, we hebben iedere film op Apple TV staan en vooral in de wintermaanden worden de films grijs gedraaid. En nu is er een nieuwe film in de bioscoop en ik kan je vertellen dat dit weer een echte hartverwarmende Casper en Emma-film is.

Casper en Emma maken theater

In deze Casper en Emma film zien we de ‘andere’ Casper en Emma weer. Het is nog steeds wel wennen voor de kinderen dat het niet de ‘oude’ Casper en Emma zijn, maar in deze film zijn de nieuwe spelertjes een stuk leuker om naar te kijken dan in de vorige film!

Hartverwarmend

De film Casper en Emma maken theater is een hartverwarmende film over de klas van Casper en Emma die geld willen inzamelen voor een kleuterschool in India dat geen elektriciteit heeft. Met de klas besluiten ze om een theatervoorstelling te maken. De voorstelling gaat over lichtjesfeeën, kaarsen en licht in het donker.

Lekkere deuntjes en vrolijke gezichten

Waar in de andere Casper en Emma films vooral Casper en Emma in beeld zijn, is er in deze film veel aandacht voor de andere klasgenoten en ook voor andere knuffels. Niet alleen mevrouw Konijn en Leeuwtje mogen meedoen in het theater, de hele klas blijkt een knuffel te hebben. Ook de leuke en makkelijke liedjes zijn in deze film helemaal terug. Je zingt ze zo mee! Ik zag alleen maar vrolijke en enthousiaste gezichten toen de meiden deze film zagen en dat doet me deugd!

Officieel draait de film pas vanaf 31 mei, alleen hij is al in veel bioscopen in de voorpremiere te zien.

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | Wij gingen met hemelvaart naar Frankrijk!
Next Lekkere lange hamamdoek van Happy Towels

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: