Met een titel als ‘Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer’, kan de film niet anders dan een beetje bizar zijn. En dat is hij, voor ons als ouders – niet voor kinderen. Die zijn met de tekenfilms van tegenwoordig wel gekkere dingen gewend!
het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer

‘Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer’ is een verhaal over Mitcho en Sebastiaan (en kat en een olifant). Zij wonen in een vredig havenstadje en vinden op een dag een boodschap in een fles. De boodschap komt van de burgemeester van het stadje die al een jaar vermist wordt. De burgemeester vraagt hen een zaadje te planten. Dat zaadje groeit uit tot een mega grote peer! Professor Glucose besluit deze peer tot een huis te maken, al wordt dat niet door iedereen goedgekeurd! Met een spectaculaire tocht door de straten, valt de peer uiteindelijk in de zee en daar blijkt hij te kunnen drijven! Dan gaan Mitcho, Sebastiaan en de professor op zoek naar de burgemeester en komen ze in een avontuur terecht vol draken, die geen echte draken blijken te zijn, en piraten.

 

Vanaf 21 juni in de bioscoop

De film is van oorsprong Deens en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jakob Martin Strid. Inmiddels is de film een internationaal succes en al aan ruim 100 landen verkocht. En dat is niet voor niets. De film is leuk voor jong en oud! Hij zit vol met humor en spanning, het verhaal is makkelijk te volgen en qua design zit het goed in elkaar.

Vanaf 21 juni is hij in Nederlandse bioscopen te zien. Dat maakt dat het een perfect uitje is in de zomervakantie op een regenachtige dag of een luie ochtend!

Liza: “Wanneer kunnen we deel 2 kijken?”

Doe mee aan de kleurwedstrijd

Septemberfilm, de filmmaatschappij die de film uitbrengt, heeft een leuke kleurwedstrijd voor iedereen opgezet. De kleurplaat kun je hier downloaden, je kinderen laten inkleuren en opsturen naar het adres op de kleurplaat. Wellicht win je dan nog leuke prijzen!

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Bodensee Frauenlauf 2018 – Die Running Dutchies waren dabei!
Next Eva doneert alweer haar haar aan Stichting Haarwensen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close