Vroeger zat ik veel op mijn Nintendo DS, vooral in de trein deed ik er alles mee. Ik moest zo’n 40 minuten treinen naar mijn werk en Netflix was er toen nog niet. Op mijn Nintendo DS deed ik van alles. Ik speelde gewoon tetris, maar leerde ook Spaans en speelde Professor Layton. We hebben het over zo’n 8 jaar geleden. Tijden veranderen. Treinen doe ik al heel lang niet meer en de Nintendo DS is ingewisseld voor een Nintendo 3DS, geen idee wanneer dat is gebeurd overigens, daarbij ben ik niet meer degene die speelt, maar doet Eva verwoede pogingen om Pincess Peach te redden!
Gelukkig mocht ík onlangs nog even terug naar mijn oude maatje: er zijn twee spellen uitgekomen die ik mocht reviewen, waarbij ik ook weer even detective mocht spelen met het nieuwe spel van Layton!

 

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot

In het Kort:

Professor Layton is vermist, maar het detectivewerk zit in de familie! Katrielle opent haar eigen detectivebureau op Chancer Lane. Katrielle is een vastberaden vrouw die zich wil bewijzen ze hoopt dat belangstelling voor haar bureau leidt tot aanwijzingen over vermiste vader.

Nieuwe features:

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot heeft meer puzzels dan ieder andere game in Layton serie. Daarbij heeft dit spel nog wat meer nieuwe features, je kunt outfits wisselen van Katrielle en ook de meubels veranderen etc.

Mijn mening?

Ik vind mysteries oplossen echt heel leuk. Korte spelletjes spelen, nadenken hoe iets in elkaar zit. Fantastisch. Daarin verveelt deze game dan ook echt niet. Waar ik wel aan moet wennen, en dat is de laatste tijd bij heel veel spellen de verhalen ein-de-loos duren. Voordat je naar een volgende mysterie gaat, moet je eerst met 10 mensen kletsen, heen en weer met de zoeker en ga zo maar door. Eerlijk gezegd, het viel me tegen. Maar het is schijnbaar wel van deze tijd, en ik ben natuurlijk niet meer een jong blaadje…

Speel een spelletje!

Maar omdat de spelletjes wel echte breinbrekers zijn, vind ik het leuk om met jullie een spelletje te delen!  Wil je nog meer spellen bekijken. Check dan de website, dan zie je nog meer features van het spel, stelt Nintendo de personages aan je voor en kun je nog wat spelletjes doen!

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot

Downloaden van dit spel voor je DS doe je eenvoudig in de Shop via je je DS zelf. Binnenkort review ik ook het nieuwe Mario Spel: Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen!

Show Full Content
Previous De nieuwe blikvanger in onze gang
Next Wat heb jij voor gek horloge? Ik stel je mijn misfit voor

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: