Misschien heb je de grappige moeder van André Kuipers al gezien in de commercial van Albert Heijn. Zij wil ook wel astronaut worden! En dat kan nu ook: met een VR-bril en gratis AH Ruimte-app kan je virtueel de ruimte in!

Ruimtevaartplaatjes verzamelen

“Ik ben erg trots op deze unieke campagne, het is de eerste keer dat ruimtevaart op deze manier onder de aandacht wordt gebracht. Maar vooral omdat ik alle kinderen in Nederland en België kennis kan laten maken met wetenschap en techniek en tegelijk kan laten zien hoe kwetsbaar de aarde is!”

– André Kuipers

Tot en met 11 juni ontvang je bij Albert Heijn bij elke 10 euro één set van vier bijzondere ruimtevaartplaatjes. In totaal zijn er 160 verschillende ruimtevaartplaatjes te verzamelen. Op de site https://www.ah.nl/ruimtevaart/ kun je ruimtevaart-producten zien, ontdekken hoe de app werkt en meer lezen over de missie van André Kuipers.

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous SUPpen met Jobe op het strand
Next Stilte voor de storm? Ja!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close