De beruchte drie R’en in het leven van een moeder en haar kind(eren). We zijn maar begonnen met rust en regelmaat deze week, die reinheid komt hopelijk ooit nog. Langzaam komen we wel met zijn allen in dat ritme.
Lees onze week mee in het weekoverzicht!

Zaterdag was het natuurlijk Koningsdag! We gingen met zijn allen naar het dorp, hier waren wat kraampjes, een vrijmarkt, optredens en kinderspelen. Voor het eerst kan ik ook zeggen dat ik het erg gezellig vond. Langzaamaan leer je steeds meer mensen kennen en iedereen wilde natuurlijk weten hoe het met het kleine muppie was. Ik had haar in de draagdoek mee, omdat ze nog zo onrustig was en om nou met een huilend kind over een druk plein te lopen. Liever niet. Over de draagdoek en de voordelen komt binnenkort ook nog een blog
! IMG_6996

Die middag gingen we naar mijn ouders waar iedereen present was. Gezellig. Samen met mijn neefjes en nichtje ging ik naar de speeltuin en dat was erg leuk. Ik had mijn camera meegenomen en maakte onderstaande foto’s, wat een knapperds he! Daarna gingen we met zijn allen BBQ’en, altijd lekker en supergezellig. Zoals je merkt, zaterdag was er nog geen sprake van een ritme šŸ™‚IMG_7221
We reden wel naar huis met een schitterende zonsondergang
2 mei 247

Op zondag kwam er ook niet veel van een ritme. De dames lagen wel heel lekker ‘s ochtends samen in het bed van Eva. Zo schattig, Eva besloot ook gelijk dat als Liza’s bedje in haar kamer gezet zou worden, Eva wel weer naar de andere kant zou vertrekken. Prima. Ik vind het vooral zo leuk dat Eva helemaal geen issue maakt over het feit dat ze haar kamer moet delen. Het kan haar volgens mij niet snel genoeg gaan. 2 mei 280 Op zondagmiddag vertrok Floris voor zijn werk een paar dagen naar Istanbul, we brachten hem weg (en ik vergat mijn telefoon) en toen ik thuis aankwam had ik twee slapende meisjes. Lekker!! Ze sliepen zelfs 2 uur lang, ik had dus 2 uur lekker voor mezelf.

slapende moppies
slapende moppies

Om kwart over vijf stond dan oma uit Spanje op de stoep. Ze zou haar laatste daagjes in Nederland bij ons doorbrengen en dat vonden we heel gezellig! Olivier, Floris’ broer, bracht mijn schoonmoeder weg en hij mocht gelijk vliegtuigjes vouwen met Eva.

vliegtuigjes vouwen
vliegtuigjes vouwen

IMG_7332 (Small)
Op maandag kwam mijn moeder ook nog en toen kon het ritme beginnen. Liza is altijd na de eerste fles ‘s ochtends goed wakker en gaat pas slapen na de tweede fles. Dat moest ze nu in bed gaan doen en dat liet ik aan de oma’s over. Ik ging namelijk even shoppen met Eva, bewust want ik kan dat niet. Ik hou er niet van om kindjes te laten huilen, terwijl ik weet dat ze daarna heerlijk in slaap valt. En Liza sliep. Natuurlijk. Daarna werkten we in de tuin en ‘s middags kwam Sylke nog spelen. Een volle gezellige dag en de eerste stap in het ritme was gezet!
2 mei 342

Eva hielp lekker mee in de tuin
Eva hielp lekker mee in de tuin

Maandagavond veranderden we de kamer van Eva en op dinsdag maakten we hem een beetje af. Hij is nog niet helemaal naar mijn wens, maar langzaam komen we ergens.

Eva hielp maar wat graag mee met het veranderen van d'r kamer
Eva hielp maar wat graag mee met het veranderen van d’r kamer

Verder deden we dinsdag niks. Helemaal niks! Lekker hoor! En weer sliep Liza in haar eigen bedje. Fijn!

Zo rustig aan deden we de hele dag!
Maar ze sliep ‘s ochtends nog lekker bij mij!!

Woensdag gingen Eva en ik eindelijk weer eens zwemmen. Wat vond ze het leuk! Ze deed enorm haar best om niet onder te doen voor haar vriendjes en vriendinnetjes en het ging haar na al die weken behoorlijk goed af. Echt knap. Die middag mocht ik lekker slapen van Antoinette, terwijl zij samen met Eva appelflappen bakte. Lekker hoor, allebei!

Wat kan die griet boos kijken!
Wat kan die griet boos kijken!

2 mei 467
Donderdag was alweer de laatste dag dat Antoinette er was. ‘s Middags gingen we naar het park en de hertjes en maakte ik van Eva leuke foto’s.

IMG_7559 (Small)

 

IMG_7586

IMG_7491 (Small)

Over de donderdagavond gaan we het maar niet hebben (ik had een enorme aanval van rugpijn), gelukkig sliep Liza eigenlijk de hele nacht (afgezien van wat voedingen). Hierdoor was ze vrijdagochtend echt superwakker en enorm gezellig. Ze lag zelfs voor het eerst in haar toekomstige bedje. Leuk om te zien hoor.
2 mei 528
Kim was ‘s ochtends hierop visite en nam Eva mee voor een speelsessie die middag bij hun thuis. Zo had ik na die baggernacht even mijn handen vrij. Lekker. Kon ik ook weer genieten van een wakkere dame, na een slaapruk van bijna 4 uur in haar wiegje. Lief is ze hĆØ šŸ™‚

Show Full Content
Previous Efteling kiest een foto van mij als facebookheader!
Next Een muziekje voor het slapen gaan

1 thought on “Rust, reinheid en regelmaat. Weekoverzicht 3 mei 2014

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close