Afgelopen dinsdag tikte ik de 38 weken zwangerschap aan. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht deze mijlpaal te behalen, ik ging er altijd vanuit dat de kleine door een hoge bloeddruk eerder zou komen. Gelukkig is niets zo veranderlijk dan een vrouwenlichaam en dus zit de kleine uk nog lekker veilig in mijn buik. Fijn! Lekker groeien is natuurlijk niet verkeerd en ik voel me goed, dus geen vuiltje aan de lucht.

Thomas (mijn broer en fotograaf) kwam afgelopen woensdag foto’s maken van mijn enorme buik (ja, we kunnen echt wel zeggen dat hij enorm is) en van mijn liefste kleine meisje. We gingen naar de Krabbeplas, vlakbij Vlaardingen. Omdat het ruim 15 graden was, konden we lekker in een t-shirt de foto’s maken. En terwijl Eva en ik ons vermaakten met schaduwspel, maakte Thomas ondertussen foto’s van moeder en dochter in actie. Thomas is een lifestyle fotograaf, dat wil zeggen dat hij met minimale aanwijzingen foto’s maakt. Doordat je zelf je eigen ding doet, vindt hij zijn weg om de mooiste foto’s maken. Je krijgt hierdoor hele pure foto’s met fantastische echte emoties.

Één foto van de sessie stond gisteren al op twitter en Facebook en kreeg daar enorm veel positieve reacties. Bewust hebben we het bij die ene foto gehouden, want dan zou deze blog juist nog veel meer reacties op kunnen leveren! Soms is het gewoon niet erg om schaamteloze reclame te maken voor iets waar je supertrots op bent en dat is in dit geval Thomas van der Willik Fotografie en de foto’s die hij van ons maakte!

IMG_8461-b5
IMG_8446-b5
IMG_8469-b5

IMG_8478-b5

IMG_8481-b5

Show Full Content
Previous Heb je nog wat gemist?
Next Van een stoel in de tuin naar het bankje in de speeltuin – weekoverzicht 15 maart

4 thoughts on “Schaamteloze reclame voor de fotografie van Thomas van der Willik

  1. Lol! Die derde met de buiken is leuk! Succes met de laatste loodjes en geniet van de kleine en de grote uk straks!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close