Wist je dat je op de scooter hele leuke dingen kunt doen in de lente. Met de scooter kan je namelijk veel meer doen dan van en naar je werk of school rijden. Wat dacht je van bijvoorbeeld het rijden van een speciale scootertocht? Want met de scooter is het ideaal om te genieten van het buiten zijn, de zon en de omgeving en je kunt gelijk wat langere afstanden afleggen.

Kies voor een georganiseerd scootertocht of ga zelf op pad!

De routes van georganiseerde scootertochten of van scootertochten die je zelf kunt rijden laten je veel van de omgeving zien en laten je de omgeving ook ervaren. Want rijden door het mooie landschap is natuurlijk fantastisch, maar even de helm af en de benen strekken en dan bijvoorbeeld een ijsboerderij bezoeken is natuurlijk nog leuker. Bij een georganiseerde tocht weet je precies wat je kunt verwachten, maar ook bij een normale scooterroute wordt exact aangegeven waar de leuke bezienswaardigheden zijn! In alle provincies zijn er speciale tochten te rijden. De provincies Noord Holland en Limburg zijn elkaar uitersten!

Ontdek Noord Holland

In Noord Holland zijn er scootertochten waarbij je via een uitgebreide routekaart Noord Holland gaat verkennen. Er zijn diverse routes die je over houten bruggetjes leiden langs molen, mooie Noord Hollandse dorpjes zoals Monnikendam en Volendam. Je kunt de Zaanse Schans bezoeken of de Culinaire Ijstuin. De routes en de vele bedrijven die dit aanbieden staan allemaal online.

Ontdek Limburg

Limburg is echt zo on-Hollands als het maar zijn kan. Maak je in Limburg een scootertocht, dan heb je het idee dat je op vakantie bent in het zuiden van Europa. Bij een georganiseerde tocht op Vespa scooter heb je zelfs de mogelijkheid om een picknickmand te bestellen. Rijd je zelf door het Limburgse heuvelland, dan kan je natuurlijk ook zelf een picknickmand meenemen of juist heerlijk gaan lunchen en borrelen in een van de vele bourgondische restaurantjes die Limburg rijk is.

scootertocht

Tips voor een heerlijke tocht

  • Veiligheid voor alles: doe altijd een helm op (bijvoorbeeld een scooterhelm van Helmonline.nl)
  • Neem een leuke picknickmand met lekkers mee voor onderweg
  • Zorg voor een goede routekaart
  • En check het weer! Voor een scootertocht is mooi weer wel belangrijk
Show Full Content
Previous Zo vierden wij Liza’s verjaardag
Next Opbergruimte in je tuin creëren, dat doe je zo

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close