Om als Nederlandse blogger in het buitenland te wonen, is voor opdrachtgevers niet altijd even handig. Gelukkig zijn er heel veel leuke bedrijven die graag willen wachten met het versturen van producten totdat we weer bezoek krijgen en gelukkig neemt ons bezoek al die pakketjes graag mee. Dit keer kwam er met mijn ouders een heel mooi pakketje voor mij binnen. Via Jewels with Flair kreeg ik, voor mijzelf, een mooie ketting en armbandje binnen. Bij Jewels with Flair koop je nu superleuke zomerse sieraden voor een goede prijs!

Jewels with flair

Achter Jewels with Flair zit Erlinde. Zij maakt schitterende sieraden, oorbellen, kettingen en armbandjes in diverse kleuren, groottes en gebruikt Swarovski of edelstenen in haar ontwerpen. Maar haar ontwerpen zijn ook jouw ontwerp. Als jij een idee hebt voor een sieraad, dan kan je Erlinde vragen om een kleine variatie op een ontwerp of om een compleet nieuw sieraard te ontwerpen,
zomerse sieraden
De sieraden die je op Jewels with flair ziet zijn allemaal met de handgemaakt en volgen de laatste ontwikkelingen op modegebied. De kleuren, de combinaties en de mogelijkheden die eindeloos zijn, zorgen ervoor dat je zeker slaagt op de website!

Ik kreeg zoals gezegd dit mooie setje binnen. De verschillende kleuren van de armband en ketting zijn mijn idee geweest. Om mijn polsen heb ik het liefste iets met een warme kleur en aan een lange ketting vind ik zilver mooier dan een gouden kleur. Apart van elkaar kan je deze sieraden dus heel makkelijk dragen, maar bij elkaar vloekt het mijn inziens ook niet. Om het setje af te maken, kan je er nog oorbellen of een ring bij bestellen! Dan ben je helemaal klaar voor de zomer.

zomerse sieraden

De website van Jewels with Flair

Zoals je van mij gewend bent, check ik ook altijd nog even de website. Want ik ben een groot fan van websites waar je duidelijk kunt zien waar je aan toe bent. En dat zie je bij Jewels with Flair aan alles. Mijn enige tip is nog dat het blok waarbij de grootste voordelen staan – gratis verzendkosten, verpakt als cadeau, op maat gemaakt en veilig achteraf betalen – ook op de homepage te zetten! Want zeg nou zelf, met deze voordelen wil je toch gelijk bestellen?!

Bestellen kan op de website
Volgen op Facebook doe je natuurlijk ook!

Show Full Content
Previous Win: de DVD van Sepp de Wolvenvriend
Next Is dit dan toch de kracht van Twitter?

1 thought on “Schitterende zomerse sieraden

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: