Voor haar zesde verjaardag kreeg Eva van ons de VTech Kidizoom Selfie Cam, een kindercamera met mogelijkheid om eenvoudig selfies te maken. Voor Eva natuurlijk geen leuker cadeau dan een eigen fototoestel die ook nog eens tegen een stootje kan, opties heeft om er frames omheen te plaatsen, filmpjes kan maken en waarmee je ook nog wat spelletjes kunt spelen.

Deze foto’s maakte Eva op haar verjaardag!

Kindercamera

De selfiecam is eenvoudig te bedienen door de kinderen. De camera zelf kan 180 graden gedraaid worden. Hierdoor kunnen ze selfies maken – eventueel met meegeleverde selfiestick- en door te kijken op het scherm, maar ze kunnen ook de camera naar de voorkant van de camera draaien. Wat mij vooral positief is opgevallen is dat de camera een gewoon klein en handzaam formaat heeft. Je neemt het overal mee naar toe. De selfiestick is gemakkelijk erop te draaien en ik moet zeggen dat Eva het heel snel doorhad, zonder dat ik een gebruiksaanwijzing hoefde te pakken. De batterij is middels een usb lader goed en snel opgeladen en hoewel het interne geheugen niet echt over naar huis te schrijven is (128 mb is zo’n 600 foto’s en 6 minuten film), heb je dit wel heel snel opgelost door er een extra geheugenkaartje aan toe te voegen (Micro SD).
Kindercamera

En de foto’s

Tja, de foto’s zijn echt van een klein formaat (640×480 pixels). De kwaliteit is ook niet echt heel best, maar ik ben dan natuurlijk ook wel verwend en kijk met een professioneel oog ernaar. Verder vind ik het wel leuk voor die meiden dat ze gewoon foto’s kunnen maken. Ik zorg er gewoon voor dat ik de leukste foto’s opsla op de harde schijf, zo blijven die toch behouden. Eva heeft nogal de neiging om (tot nu toe) suffe filmpjes op te nemen, daar heb ik dan nog niks mee gedaan. Dat komt wel als ze wat ouder is.
selfie

Mijn oordeel?

Het is toch leuk om de wereld eens door de ogen van je kind te zien, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je eigen camera kapot gaat. Ik vind deze selfiecam echt heel leuk en raad hem dan ook zeker aan!
kindercamera

Je koopt deze Kidizoom Selfie Cam van Vtech onder andere bij Bol.com

Show Full Content
Previous Dag lieve grote vriend
Next Netflix-nieuws: Skylanders Academy en Trollenjagers!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close