Onlangs werd ik gevraagd of ik een bestelling bij Olliewood wilde doen. Natuurlijk! Olliewood is een kleding winkel vol met de leukste merken voor jongens, meisjes en voor de allerliefste baby’s. Zo vind je onder andere CarlijnQ, Bergstein, Kidz Art, Moodstreet, Mim-Pi, 12Monkeys en all time favorite Z8.

Shoppen met budget!

Ik kreeg een budget van 50 euro mee om te bestellen en wanneer ik een bestelbedrag meekrijg, dan probeer ik altijd zoveel mogelijk te kopen voor dat bedrag. Dat lukt ook best wel als je in de sale items gaat speuren. Er zat van alles in mijn mandje. Een leuk jurkje als kraamcadeautje voor een vriendin en uit de selectie meisjeskleding, een shirtje voor Eva en een jurkje voor Liza. Maar toen… zag ik de afdeling kinderschoenen.

Kinderkleding Olliewood
Liza’s nieuwe sneakers

Mijn bestelling

Ik ging overstag voor een ontzettend leuk paar Shoesme sneakers. Want schoenen zijn zoveel belangrijker dan nog een jurkje of een shirtje. Dit paar was nog net in maat 25 te bestellen, joepie! Zo kocht ik slechts 1 item, maar wel een item waar ik onwijs blij mee ben en nog belangrijker: Liza ook. “Mooie nieuwe schoenen. Met roze. Mooi.” Ik heb een kast vol schoenen die nog van Eva zijn geweest, maar toch merk ik dat vooral met schoenen ik Liza nieuwe schoenen wil geven. Sowieso komt Liza er altijd wat bekaaider vanaf met al die leuke kleren die ik van Eva heb bewaard en de mode verandert ook zo. Straks gaat mijn kleine meisje naar speelgroep met toffe schoenen waar ze ook nog eens goed de berg op mee kan lopen!

Bestellen bij Olliewood

Bestellen bij Olliewood is eenvoudig. Wanneer je alles in je winkelmand hebt gelegd, kan je op bestellen drukken. Mocht je een kortingscode hebben, dan kan je die gelijk in deze fase inleveren. Daarna registreer je jezelf of ga je verder als gast en vul je je gegevens in. Afrekenen doe je via iDEAL, Overboeking, MasterCard of VISA, PayPal, MisterCash (Belgiƫ) of op rekening via Klarna. Bestel je voor 16:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ideaal!

Show Full Content
Previous XO staat voor Kisses Overseas en voor… heerlijke producten
Next Is dat ijsbeerdiploma wel zo belangrijk?

5 thoughts on “Shop je kinderkleding bij Olliewood

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close