IMG_6130-2Onlangs kreeg ik van Kneipp een tube met Seconde Handcrème opgestuurd. Iedere winter heb ik van die schilfers op mijn handen en jeukt het zo aan de zijkant. Smeren helpt niet altijd, daarom wilde ik deze Seconde Handcrème graag proberen.

 

De productvoordelen zeggen natuurlijk niet alles, maar ik had hele hoge verwachtingen van avocadoboter. Is Avocado niet overal goed voor?

Hoewel ik niet zo’n regelmatige smeerder ben, vind ik deze Seconde Handcrème wel erg fijn. Wanneer de winterhanden opspelen en de huid van mijn handen samentrekt, dan smeer ik en is het over. En dan vaak ook voor een hele dag of twee.

De Seconde Handcrème kost 5,99 en is onder andere bij de drogist te koop.

[message_box type=’info’]

Productvoordelen

  • Met citroenverbena en avocadoboter
  • Snel intrekkend & intensief verzorgend
  • Natuurlijk verzorgende werkstoffen
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
  • Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
[/message_box]

 

IMG_6129

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

1 thought on “Smeer avocado op je handen

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Moe is moe, maar had toch een leuke week! Weekoverzicht 5 april 2014

5 april 2014
Close
%d bloggers liken dit: