Gisteren werd de Media Ukkie Award uitgereikt aan de beste app voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar. Vorig jaar won schrijfster Hanneke al met Noa’s sterren. Dit jaar was haar bedrijf Somoiso weer genomineerd voor deze award alleen dan met de app Heksje & Willem.

Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, hebben ze gewonnen! Heksje en Willem wordt hier ook nog met regelmaat op de ipad opgezocht. Dus niet meer dan terecht dat dit creatieve team deze award ook dit jaar weer op haar naam heeft staan! Gefeliciteerd Hanneke en René

Over Heksje en Willem

Net als Noa’s sterren is dit een interactieve app. Kinderen kunnen aan de hand van het verhaal, mét het verhaal meedoen. Heksje en Willem is een lief en rustig verhaal. Hoewel het in het begin wel over een knuffelkonijn-etende reus gaat, gelukkig lust de reus geen kleine Heksjes!

De app zit fijn in elkaar en je kunt ervoor kiezen om het zelf voor te lezen of te laten voorlezen. De voorleesstem is prettig en de muziek eronder past er precies bij. Kortom, een fijne app voor jouw kleintje vanaf een jaar of 2/3!

Download hier de app!

Hekje en Willem

Somoiso deelde onlangs een kijkje-achter-de-schermen op haar eigen website. De moeite waard om te lezen hoe deze app tot stand kwam!

Net voor de emigratie heb ik met Eva een filmpje over deze app gemaakt. Ik bedenk me nu dat we deze nooit gedeeld hebben (ik heb het filmpje niet eens in elkaar gezet). Eens kijken of we dit nog kunnen doen voor jullie.

Show Full Content
Previous Tien bijzondere drinkgewoontes van de Zwitsers
Next Persoonlijk: het weekoverzicht van deze week

1 thought on “Somoiso wint award voor Heksje en Willem. Gefeliciteerd!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close