Hunkemöller kennen we allemaal van de mooie lingerie, maar meer en meer zien we ook andere kleding bij Hunkemöller verschijnen. Zo kan je bij Hunkemöller natuurlijk ook terecht voor pyjama’s, ochtendjassen, bikini’s en badpakken, sokken en panty’s en… sportkleding!

Bestellen bij Hunkemöller

Ik mocht van Hunkemöller wat uitkiezen en besloot in plaats van een heerlijk huispak, niet te kiezen voor wat spannenders, maar te kiezen voor wat sportievers. Er is niks mis met hangen in je huispak, maar hangen doe ik teveel. Ik koos daarom voor sportkleding. Niet voor niets ook. Ik ben namelijk het type dat even bij de Zeeman naar binnenloopt voor een sportbroek en niet het type dat ‘echte’ sportkleren koopt. Aan de kwaliteit merk ik echter wel dat de kleding sneller versleten is, krimpt in de wasmachine of überhaupt niet lang genoeg is om mijn hele been in te verstoppen. Hoe anders zou dat zijn met sportkleren die wat meer kosten?

Kleding bestellen voor normale prijzen

Een van de grootste voordelen van Hunkemöller is dat het een internationaal bedrijf is en waarbij de levering vanuit 1 centraal punt komt: Duitsland. Dat betekende voor mij dat ik ook vanuit Zwitserland kon bestellen. Wat een uitkomst, want online kleding bestellen voor Europese prijzen is in Zwitserland niet echt de standaard. Bestel je in Nederland, dan heb je de kleding de volgende dag in huis. Lekker relaxed en zoals het in deze tijd ook hoort. Gaat je pakket naar Zwitserland (en ik weet dat veel Nederlanders die in Zwitserland wonen, mijn blog lezen), dan heb je je pakket binnen 5 werkdagen in huis. Redelijk normaal voor hier. Ook fijn; vanaf 20 euro (of 25 frank) zijn de verzendkosten gratis.
hunkemoller sportkleding

Sportkleren van Hunkemöller

Zoals ik al vaker schrijf, ben ik heel gevoelig voor verzorgde pakketjes. Het hoeft voor mij niet meteen een cadeautje te zijn als je het uitpakt, maar het moet wel kloppen. Hunkemöller heeft een verzendverpakking dat er uitziet als een cadeautje. Verder zat de kleding gewoon in een plastic zak, maar dan vind ik prima. Afgelopen zaterdag paste ik de kleren dan ook aan voor mijn rondje hardlopen. Je merk wel echt dat de kwaliteit anders is dan de kleding die ik normaal draag. De sportbroek zat gewoon lekker, was niet te zwaar en had een mooie pasvorm. De XL paste ik prima met mijn maat 44/46. Het sportshirt met lange mouwen was wat aan de strakke kant. Deze hadden ze alleen in de maat l/XL en ik wist van te voren dat het wat krapper zou zijn. Met een wijder t-shirt eroverheen was het verder prima.
Sportkleren van Hunkemöller

Conclusie?

Buiten was het fris, maar heerlijk om te lopen. Ik vond het lange shirt echt superlekker om in te rennen. De extra lange mouwen waar je je duim doorheen kunt doen, zijn echt gemaakt voor mij (ik was degene die vroeger in ieder shirt bij de duimen een gat had). Het shirt was warm, maar na een half uur rennen was het lang niet zo nat van het zweet, zoals het shirt dat ik van de Aldi heb. Kortom; prima sportkleding en voor een goede prijs. Nu helemaal, want het is ook nog eens in de aanbieding!

Show Full Content
Previous Serie Frauenlauf | Anneliese voelt zich een onderdeel van iets heel bijzonders!
Next Boor | Stel niet uit wat je nu kunt doen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: