Ik heb dus helemaal niks met Star Wars, maar wel met alle heisa eromheen. Ik geniet van die mensen die helemaal losgaan met een lichtgevend zwaard. Mannen die perse de nieuwe Star Wars film moeten zien en bedrijven die uitpakken met de meest geniale en in mijn ogen supergrappige Star Wars prullaria. Zet de Disney bekers op zolder en maak plaats voor Star Wars! Nog meer leuke producten vind je op That Sweet Gift

Klik op de foto’s om direct door naar de webshops te gaan.

De leukste Star Wars prullaria voor in huis!

Stapelmokken met Stormtrooper, Luke of Han Solo

starwars

Doe er koffie in en de zwaarden gaan aan!

starwarskoffie

Darth Vader ovenwanten!!

darth vader

De Mannenjumpsuit!

jumpsuit voor mannen

Regenponcho Darth Vader

11979SW_Ponchos_Titel

May the brew

il_570xn-379025130_ez3m

Star bucks.. nee wars!

il_570xn-400566113_ppn7

Espresso?

blu138-star-wars-espresso-mug-set

Zocht je nog iets hilarisch voor je man, vader, neef, opa of vriend? Ik denk dat je hiermee wel verder kunt toch?

Show Full Content
Previous Ik beken! Ik kijk Wie is de Mol voor spek en bonen
Next Zelf de batterij van iPhone vervangen?

4 thoughts on “Star Wars voor in huis

  1. Whaha geweldig. Oh ik moet er ook altijd zo om lachen. Hoe mensen zich in iets kunnen laten meeslepen. Deze spulletjes zijn verboden in mijn huis maar vind ze wel onwijs grappig. Ik zie mijn man al rondlopen in de jumpsuit 😉

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close