Sorry! De afgelopen dagen en eigenlijk weken is het heel wat stiller op Lovethat dan dat je gewend bent van me. Moet ik me verantwoorden? Nee, eigenlijk niet. Maar het is natuurlijk wel onwijs tof om te vertellen waarom het wat stiller was. Dat heeft alles te maken met Marlieke.com waar ik heel druk mee was.

Deze stempel maakte Karakterprints.nl voor me vorig jaar!

De afgelopen weken heeft mijn bedrijf een grote vlucht genomen en mocht ik voor veel bedrijven nieuwe logo’s ontwerpen, ben ik bezig geweest met flyers en had ik een hele hoop grotere fotoshoots in Zwitserland. Kortom, ik was een druk bezet vrouw. Geen tijd voor afleiding ‘s avonds, geen tijd om Lovethat te vullen met blogs en zelfs geen tijd om te netwerken. Inmiddels heb ik veel grote opdrachten kunnen afronden en heb ik ook weer tijd voor Lovethat! Heel leuk, heb zoveel ideeën voor blogs en de vorm waarin ik ze ga gieten en de stapel met te reviewen producten is dankzij mijn korte vakantie in Nederland vorige week, enorm!

De komende tijd geef ik jullie dus weer met veel liefde een kijkje in mijn leven, de spullen waar ik van houd en zal ik ook wat meer de actualiteit opzoeken. Alles natuurlijk onder het motto van Lovethat; een positief magazine met een pittig randje. We gaan het randje weer wat meer opzoeken!

Heb jij wat te delen? Wil je ook eens in de spotlight staan met je blog of je bedrijf? Neem gewoon contact met me op en dan kunnen we altijd zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Show Full Content
Previous Ga mee de ruimte in met AH
Next Fidget spinners, wat zijn ze gevaarlijk leuk!

1 thought on “Stilte voor de storm? Ja!

  1. Super hoor voor je dat je bedrijf zo een vlucht heeft genomen! Gaaf. En al lees ik hier dan wat minder, ik geniet altijd van de foto’s van alle avonturen in Zwitserland die op instagram staan 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: