Nee, ik ben geen fashionblogger. Ik ben geen schoenenaddict. Je zal van mij geen tips en trucs lezen over hoe je iets het beste kunt combineren en wat wel en niet bij elkaar past. Maar ik kan je wel vertellen wat ik zelf erg leuk vind. Wat mijn stijl is en hoe ik daar mee omga. Want ik ben wie ik ben. Ik hou me niet bezig met fashion. Daarom is het best bijzonder dat ik soms blogs over kleding schrijf en eerlijk is eerlijk, als het om mijn eigen kleding gaat kost me dat best een beetje moeite. Zo slank ben ik niet. Zo knap ben ik niet en mijn stijl… Nou die is gewoon makkelijk.

Ik trek aan wat ik leuk vind en naar hoe mijn stemming is. Als het buiten koud is, loop ik steevast binnen met een sjaal aan en met de kou nu in Zwitserland is het belangrijk dat de kou niet door mijn schoenen naar binnen trekt.

Mijn nieuwe stoere laarzen

stoere laarzen
Goede schoenen met een fatsoenlijke zool zijn een must als je naar buiten gaat en niet je snowboots wilt aantrekken. Het oog wil ook wat af en toe! Ik kocht daarom deze gave bruine combatshoes. Gewoon schoenen die bij mij passen. Schoenen die makkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze hebben geen enorme hak waardoor ik bij de kleine Zwitsers niet nĆ³g groter lijk. Overigens ben ik niet echt heel groot, een mooie 1 meter 80, maar die Zwitsers zijn een stuk kleiner dan wij Nederlanders. Daarbij zijn ze (mijn laarzen dan) bruin en aangezien ik al grijze laarzen, zwarte nette schoenen en koraalkleurige sneakers heb, is bruin perfect. Ik vind veterlaarzen op dit moment sowieso erg leuk! Nu nog zo’n perfecte stoere spijkerbroek, een hip leren jasje en misschien nog wel 15 kilo minder om mijn lijf en ik pas in het perfecte plaatje šŸ™‚ Geintje he!

Show Full Content
Previous De wereldbol van Fisher-Price
Next Op een koude zondagmorgen | fotospam

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close