Je kent ze wel toch, die stoere ACDC shirts of shirts met de Beatles. Vanaf nu hoef je niet meer na te denken waar je dit soort stoere rockkleding voor je kindje koopt: littlerockstore.nl.

Van ACDC en Aerosmith tot Foofighters en Elvis Presley

Bij Littlerockstore heb je de grootste keuze in rockkleding voor je kind. Voor de kleinste babymaatjes met rompers, slabbetjes en (vreselijke) spenen tot grote maten met jurkjes, shirts en hoodies.

Maar niet alleen maar zwart please!

Persoonlijk denk ik bij rockkleding heel erg aan donkere kleren en juist donkere kleding vind ik niet altijd even leuk bij een jong kind. Natuurlijk is het wel stoer, maar laten we wel wezen. Later dragen de kinderen die dan pubers zijn, nog vaak genoeg zwart. Bij LittleRockstore heb je uiteraard heel veel keuze in zwarte kleding met een bandlogo, maar oh wat vond ik het fijn om te zien dat ze ook zeker wel lichtere kleding en zelfs leuk gekleurde kleding hebben voor baby’s en kinderen. Zo kan je je kind toch stoer kleden en het niet te zwaar maken.

rockkleding kindFoo Fighters romper | Bob Marley romper | Elvis romper

Ook voor de grotere kinderen hebben ze stoere, maar tegelijk lieve rockkleding. Want voor kinderen van een jaar of zes is een zwart shirtje op zijn tijd echt wel leuk, maar nog niet zo nodig!
rockkleding kind
Linkin Park | Kiss | ACDC

Must Haves samen met papa of papa!

Natuurlijk zijn er een aantal zwarte shirts die je wel in je kast moet hebben. Want een shirt van van de Rolling Stones, Beatles of Nirvana is natuurlijk fantastisch en helemaal als je vader of moeder ook zo’n shirt aan heeft!

rockkleding kind
Beatles | Rolling Stones | Nirvana

Wat vind jij van deze stoere rockkleding?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een nieuw gezicht door een nieuwe bril

2 oktober 2017
Close
%d bloggers liken dit: