Voor Love that mocht ik iets leuks uitproberen: een strijkapplicatie van tufft.nl. Ik ben dol op dat soort snelle opfrismogelijkheden voor kleding. Ik heb in het verleden voor mijn oudsten al zoveel shirtjes en jurkjes op deze manier gepimpt. Maar mijn jongste, die veelal ook nog shirts draagt van broerlief, kwam er eigenlijk altijd maar bekaaid vanaf. En dus was het tijd om voor hem iets te bestellen. Tufft was een voor mij nieuw merk en ik was erg nieuwsgierig naar de website en naar de ontwerpen waar ik uit kon kiezen.

[ezcol_1third]
Veel inspiratie online
Veel inspiratie online
[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]Er was keuze genoeg! Samen met zoonlief zat ik dagenlang met de iPad op schoot omdat meneer geen keuze kon maken. De ene dag wilde hij de brandweerauto, de volgende dag wilde hij toch de raket en toen hij al de ontwerpen weer zag, koos hij toch weer voor iets anders… Hij besloot uiteindelijk dat hij de leeuw wilde. In donkerblauw. En zo gezegd, zo gedaan. Ik plaatste onze bestelling. Ik koos voor de grootste maat. Daarnaast bestelde ik een andere applicatie in dezelfde maat voor mijn kleine nichtje met het doel om deze op een maat 86 shirtje te strijken.
[/ezcol_2third_end]

De volgende dag lag er een mooie envelop in de bus met daarin de gewenste applicaties. En wat zijn ze lekker zacht! Voor mijn zoontje kon ik helaas geen geschikt T-shirt vinden. Hij gaat nu naar maat 122 in en in die maat leek de strijkapplicatie toch wat klein. Achteraf stond ook als advies op de website van tufft.nl dat de print geschikt was tot maat 110. Ik besloot om een tas te maken van T-shirt stof en de leeuwenkop op de klep te strijken. Voordeel was dat de gerecyclede t-shirts niet meer eerst gewassen hoefden te worden….

Met bijgeleverde instructies en bakpapier kon het niet anders dan goed gaan. Ik zette mijn stoomstrijkijzer op de niet-stomen-stand, legde de strijkapplicatie op de stof, bakpapiertje erover, strijkijzer erop en een half minuutje zachtjes aandrukken. Tadaa! Wat een tof tasje! En dat in een handomdraai!

[ezcol_1quarter]foto 1-3[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]foto 2-3[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]foto 3-2[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]foto 4[/ezcol_1quarter_end]

Ik vind de strijkapplicaties van tufft.nl echt heel mooi. Originele stoere ontwerpen in een mooie zachte uitvoering. Op de website vind je tips voor het aanbrengen van de strijkapplicaties, zodat je met een beetje fantasie en lef durft af te wijken van het standaard. Zo maak jezelf hele grappige en vooral unieke eigen ontwerpen van hetgeen je mooier wilt maken.

[ezcol_1half]foto 5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]foto-1[/ezcol_1half_end]

De oplettende lezer vraagt zich misschien af wat er is gebeurd met de strijkapplicatie voor mijn nichtje. Tja. Ik kan nog niet laten zien wat daarmee is gebeurd. Het zou jammer zijn als een kadootje geen verrassing meer is toch? Jullie houden gewoon nog een blog tegoed!
[ezcol_1half]

WINACTIE!

Ben je nou ook enthousiast geworden? Wij mogen twee keer een strijkapplicatie naar keuze weggeven. Hoe leuk!

  • Reageer op onze Facebookpagina.
  • Like de pagina van Tufft en van Love that.
  • Delen mag en wordt zeer gewaardeerd, maar hoeft niet

Over twee weken maken wij de winnaar bekend!
fbtufft[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Nieuwe collectie

Sinds gisteren staat de nieuwe collectie van Tufft online. Deze collectie heet ‘kledingconfetti’. In een set ‘kledingconfetti’ zitten kleine printjes zoals sterren, stippen, veertjes, poesjes en nog veel meer. Hiermee maak je je eigen patroon. De prints zijn gemaakt van glad folie en zijn er ook in het goud en zilver. Superleuk voor de kerst of Oud & Nieuw, maar wat dacht je van een verjaardag of gewoon een keihip eigen ontwerp shirtje? Kijk gauw op tufft.nlkledingconfetti[/ezcol_1half_end]

Show Full Content

About Author View Posts

Love that

Dit artikel is geschreven door een externe blogger in samenwerking met Lovethat.nl

Previous Ik ben verliefd en het is nog lang geen kerst!
Next Alle seizoenen hebben we gezien deze week | weekoverzicht

2 thoughts on “Strijkapplicaties van Tufft. Niet alleen voor kleding!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close