Sil (11) mocht een geweldig cadeau van Crayola testen: Picture Perfect. Maar of het ook een perfecte tekening werd? Kijk zelf maar.

Crayola Picture Perfect

Sil houdt van tekenen. Tenminste… dat deed hij vroeger. Nu gebruikt hij zijn creativiteit vooral om werelden te bouwen in Minecraft. Daarom was het wel weer eens leuk voor hem om met een potlood in de weer te zijn. Iets waarheidsgetrouw natekenen is best moeilijk, maar met de Crayola Picture Perfect gaat het een stuk makkelijker. Er wordt namelijk een beeld van datgene dat jij wilt natekenen op papier geprojecteerd, waardoor je het eigenlijk alleen nog maar hoeft over te trekken en in te kleuren. Er staat een demovideo op YouTube, die het goed weergeeft hoe het werkt
crayola

Zelfs oma vond het moeilijk!

Eigenlijk was een plaatje van Donald Duck voor Sil nog het fijnst om na te tekenen. Ook een pasfoto lukte; door een speciale filter worden foto´s omgezet in lijnen. 3D is echt nog een uitdaging. Je moet bijvoorbeeld wel één oog dicht kunnen knijpen en een vaste hand hebben voor het overtrekken. Ook merkten we dat de lichtinval essentieel is voor een goed resultaat!
crayola3
Officieel is de Crayola Picture Perfect bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. 8+ lijkt ons best ambitieus, aangezien zelfs oma het best lastig vond 🙂 Heerlijk om weer tekeningen op te kunnen hangen thuis, tekeningen waar Sil dan ook écht trots op is.

De Crayola Picture Perfect os een leuke aanvulling op het bestaande assortiment en een aanrader voor jonge kunstenaars. Alleen maar logisch dat het was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015!

Kijk voor nog meer fun de commercial.

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Nieuws van Netflix | The Ridiculous 6 vanaf morgen te zien
Next Uittip voor dit weekend: Het Allerhande Kerstfestival

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close