Eindelijk weer eens een blogbericht dat niet over kinderen, baby’s, familiezaken of wat dan ook gaat. Het is ook best een verademing om ook eens iets anders te laten zien uit mijn leven.  Mijn telefoon (iphone 5)  is niet zo boeiend, maar mijn nieuwe hoesje is dat wel! Via gsm-hoesjes.be ontving ik het supermooie TETDED hoesje. Een hoesje van prima leerkwaliteit dat exclusief bij hen te koop is.

Ik had een cover met een foto van Eva om mijn telefoon, maar merkte dat dit hoesje verbogen was en daardoor een soort van ín mijn telefoon kwam te zitten. Ik kreeg dat hoesje dan ook met moeite van mijn telefoon af. Tijd voor een nieuw hoesje en daar was TETDED! Ik hou van mooie verpakkingen en toen ik het TETDED hoesje dan ook binnenkreeg met een een chique verpakking eromheen, was ik dan ook gelijk enthousiast. Het ademde luxe uit en dan had ik het hoesje nog niet eens gezien! Eenmaal de verpakking open, rook ik het leer al. Yes! Ik wist niet hoe snel hij om mijn telefoon moest, maar eerst nog wat foto’s maken!

tetded

 

De lederen hoesjes van TETDED zijn speciaal ontworpen voor telefoons als de iPhone, de Google Nexus, de HTC’s, Nokia’s, Samsungs en de Sony Experia. Ze zijn luxe vormgegeven en ze zijn zo ontworpen dat het prettig in de hand ligt en gewoon als extra huid van de telefoon voelt. Het hoesje is niet extreem zwaar en je kunt zien dat ze het beste leer hiervoor hebben gebruikt.

De mensen achter TETDED houden zich vast aan de kernwoorden; Fashion, Style & Luxury. Daar zijn ze wat mij betreft prima in geslaagd! Ik heb mijn hoesje nu twee weken in gebruik en ik kreeg al veel enthousiaste reacties, zoals; “Wat een chic hoesje heb jij om je telefoon zitten!” en “Is dat echt leer? Waar haal je dat hoesje vandaan?” Zelf ben ik natuurlijk ook enthousiast, het leer is lekker soepel en het zit als gegoten om mijn telefoon. Na twee weken ruik je het verse leer nog steeds.
tetded2

Krijg 15% korting op je TETDED GSM hoesje

Ben je enthousiast geworden van mijn verhaal en wil jij ook zo’n gaaf TETDED GSM hoesje? Dan heb je geluk! De kortingscode Z5T0TVNS geeft recht op 15% korting op alle TETDED hoesjes en is geldig t/m 25-04-2014. Ps. kleine tip: het is natuurlijk ook al het perfecte cadeau voor moeder- of vaderdag!

Show Full Content
Previous Ooit een niezende giraffe gezien?
Next Een nieuw weekoverzicht staat klaar! weekoverzicht 12 april 2014

1 thought on “Telefoonhoesje van echt leer? Dan kies je voor TETDED

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close