Na vier weken vakantie. Vier weken van gezelligheid, kreeg ik de laatste dagen meer en meer behoefte aan mijn eigen ritme. Het is gek dat je na vier weken je gewone leven toch zo kan missen. Gek, maar goed!

Terug in het ritme

Komende week is het hier nog vakantie en is Floris ook nog vrij, maar het gaat wel een week worden waarbij we langzaam weer terug gaan in het ritme.

BETER ETEN
We gaan weer wat beter en gevarieerder eten. Want de spaghetti, pizza, friet en worsten komen zo langzamerhand mijn strot uit! Vanavond eten we dan ook Poke Bowl. Even lekker wat anders!

MEER BEWEGEN
Ik heb deze vakantie welgeteld 1 keer hardgelopen en kon dat meteen bezuren met een zonnesteek. Verder deed ik niks sportiefs. Voor de vakantie zwom ik twee keer in de week, liep ik een uur en ging ik ook nog hardlopen. Het was wel wat veel, misschien ook wel teveel. Al wil ik zeker terug naar 3x in de week sporten. Vandaag begon ik met 4 km hardlopen, waarbij ik langzaam doodging maar toch 10 minuten achter elkaar liep!

WERKEN AAN MIJN BEDRIJF
Deze vier weken waren ook funest voor mijn bedrijf. Met bezoek red ik het gewoon niet om de aandacht aan Marlieke.com te besteden die ik zou moeten besteden. En dat is mijn eigen schuld hoor! Er staan nog te veel mailtjes open, blogs die geschreven moeten worden, foto’s die gemaakt moeten worden, ideeën die uitgewerkt moeten worden en niet vergeten: ik heb nieuwe opdrachten nodig!

AANDACHT VOOR VRIENDINNEN
Ik heb mijn vriendinnen hier verwaarloosd! Dus ook komende week gaan ik eens even bijkletsen. Daar heb ik zin in.

— HUISHOUDEN —

Dat huishouden staat niet op mijn prioriteitenlijstje, al zou ik het wel fijn vinden om een opgeruimd huis te hebben wanneer de vakantie echt is afgelopen. Als we logees hebben ga ik niet poetsen. Want ik poets het liefste alleen en ‘s ochtends vroeg. Nou ben ik dan nooit alleen en ‘s ochtends wat doen is natuurlijk niet relaxed als er nog mensen op dezelfde verdieping slapen. Dus mijn huis is een onopgeruimde vieze bende op dit moment (en ik typ een blog).

Nogmaals niemand houdt me tegen om mijn ritme niet aan te houden, maar als ik logees heb dan wil ik gewoon ook zelf het ritme niet aanhouden. Ik ga dan lekker mee in het vakantieritme. Met veel plezier! Alleen vind ik het nu ook wel heel lekker om gewoon weer het normale leven op te pakken.

Beeld: rennende dame (veel slanker dan ik ben) via shutterstock!

Show Full Content
Previous Alweer een nieuwe agenda: ban.do
Next Review Parc Sandur, het Center Parcs park in Emmen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close