Voor Eva mocht ik onlangs een rokje uitkiezen bij Girlystuff.nl. Deze webwinkel verkoopt uitsluitend Thaise vrolijke rokjes, baggy broekjes, schoenen en haarbanden. De winkel is een lust voor het oog en je ziet dat er aan zowel de producten als de uitstraling veel werk is verzet.

Thaise rokjes!

De vrolijke Thaise kleuren zien er niet alleen fantastisch uit op de website, maar staan ook nog eens zo onwijs leuk. Toen ik de foto’s van Eva had gemaakt bedacht ik dat het geheel misschien zelfs nog mooier was geweest als ik het t-shirt in haar rokje had gedaan. Want ook de bovenkant is ook heel mooi afgewerkt en dat mag best gezien worden.

Thais rokje

Thais rokje

GirlyStuff | Ook vrolijk geprijsd!

Wat mij opvalt aan de website is het enorme aanbod van vrolijke kleding. Voor ieder kind is er wel een kledingstuk of een kleur voor handen waar ze vrolijk van worden. De baggy broeken kan je trouwens ook langer dragen. Want die zijn niet alleen leuk als ze op de enkels vallen, maar ook op de knie zien deze broeken er nog tof uit.

De prijzen van de broeken liggen tussen de 12,95 en 14,95. De rokjes kosten tussen de 14,95 en 16,95. Voor deze kwaliteit en deze vrolijkheid is dit echt bijna goedkoop te noemen.

Ook aan ons, volwassenen, is gedacht. De leuke baggy broeken voor kinderen, zijn namelijk ook in onze maten verkrijgbaar!

Wil je meer lezen over de achtergrond van deze webwinkel en welke avonturen de eigenaresse nog meer beleefd tussen de continenten? Dan moet je ook eens haar blogs lezen!

Show Full Content
Previous Anne with an E
Next Peuter in het gips – 4 tips!

1 thought on “Thaise rokjes bij Girlystuff

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: