Vandaag lijkt het helaas de hele dag te regenen, maar na al dat zwembadgeweld van de afgelopen week vinden wij een beetje regen helemaal niet erg. Dus nadat we hadden opgeruimd en wat hadden gekleurd, kleedde ik de dames aan om op pad te gaan. Wat bleek? Ze bleken vandaag én mooi van koppie én qua kleding goed gematcht, dat vraagt op fotos! Zijn jullie er klaar voor?

 

Ik heb zo mijn favoriet 🙂 Welke denk jij dat dat is?

IMG_9666

IMG_9683 IMG_9707 IMG_9760IMG_9800
IMG_9820 IMG_9825 IMG_9827 IMG_9831

Show Full Content
Previous ‘Mama, foon uit!’ – Help! Ik ben vergroeid met mijn mobiel
Next Waar staan we na ruim een half jaar zwemles?

1 thought on “Fotospam! The most beautiful girls in the world

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close