Soms heb je van die tips die je eenvoudig moet delen. Het moet! Dat is deze tip ook. Want zo eens in de zoveel tijd heeft Albelli echt wat mij betreft de beste aanbieding ever: Alle extra pagina’s gratis! Daarom zag je mij in het weekoverzicht zwoegen op de fotoboeken van de kinderen. Want voor mij betekende deze actie een korting van bijna 60 euro per boek!

Hoe maak ik zo’n fotoboek van Albelli?

Ik maak al jaren mijn fotoalbums bij Albelli. Daarom ben ik ook wel handig met de software en heb ik mijn eigen indelingen, die mijn albums ook echt van mezelf maken. Aan de andere kant zijn de standaard indelingen ook erg mooi en gebruik je een Mac, dan heb je niet eens de beschikking over eigen indelingen. Voor het maken van je album bij Albelli, download je het programma via de website of upload je je foto’s online. Ik maak zelf de fotoboeken offline en upload ze later. Dat vind ik handiger.

Hard werken voor een mooi resultaat

Het is even doorzetten. Een fotoboek zit niet zomaar in elkaar, ook al heb ik een goed georganiseerd systeem qua foto’s, het kostte mij ruim een uur per maand aan foto’s. De vorige keer dat Albelli deze actie had, heb ik ook in een paar dagen tijd twee albums gemaakt. Dat was mei 2014, dus ik liep goed 1,5 jaar achter. Ik besloot om voor Eva en Liza 1 album te maken en deze twee keer af te drukken. We hebben zoveel samen gedaan het laatste jaar, niet nodig om voor ieder kind 1 album te maken. Uiteindelijk zijn het twee albums geworden. Een album van juni 2014 tot en met januari 2015 en van februari 2015 tot en met oktober 2015. Dit keer zitten de foto’s die ik met mijn mobiel heb gemaakt, in tegenstelling tot vorige keren, er niet in, behalve de gebeurtenissen die ik alleen met mobiel heb vastgelegd. Ik wil nog eens alle weekoverzichten die hier op Lovethat staan bundelen.

Bekijk en deel je album online!

Nadat je je fotoboek hebt besteld, kun je een online versie van je album aanvragen. Binnen een paar minuten heb je een online album binnen dat je met je vrienden en familie kunt delen. Hier zie je een paar pagina’s uit het eerste boek. Ik ben niet zo van de tierelantijntjes, maar meer van strak en recht. Het is wel mogelijk om je foto’s te voorzien van een mooi kader of toffe uitsnedes. Kijk hier maar naar wat voorbeelden.

Hier zie je wat beelden van mijn online album.
Sneakpeak FotoboekSneakpeak FotoboekSneakpeak Fotoboek

Kom maar op met die kortingscode!

Daar ben je natuurlijk op aan het wachten. Ik bestelde twee keer twee fotoboeken en had in totaal een korting van ruim 230 euro! Ik hoefde nu nog maar 122 euro te betalen voor die vier boeken. Hoop geld, maar een stuk minder dan anders! Daarom tip ik jullie deze flinke korting dan ook graag. Let wel, het is echt pas echt voordelig als je veel of alle extra pagina’s gebruikt. Ik heb dus boeken van 120 pagina’s gemaakt! Je bent een Hollander of niet 🙂 Het verzenden naar Zwitserland kostte trouwens ook maar 5,99 (binnen NL 4,99), dat is dus ook goed te doen.

Onderstaande kortingscode is tot en met 23 februari te gebruiken!

http://www.albelli.nl/actie/mooi2016

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: Mixed feelings
Next Fasnachtsumzug in Altstätten. Carnavalsoptocht in Zwitserland

5 thoughts on “Tip van de dag: Flinke korting op je fotoboek bij Albelli!

  1. Ik loop al sinds de geboorte van mijn dochtertje rond met het plan om een fotoboek voor haar te maken. Ze is inmiddels drie… Dit is wel een hele mooie deal, dus misschien moet ik toch maar eens gauw gaan beginnen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close