Als ik toch vrij en ongebonden was, als ik toch een goede fiets had en als ik toch nog in Nederland had gewoond, dan had deze baan mij echt fantastisch geleken. De provincie Gelderland heeft namelijk een geweldige baan voor iemand die komende zomer de tofste zomer van zijn of haar leven wil beleven. Ik zou echt direct solliciteren

Vertel me meer!

Om de 5000 km Gelderland te promoten zoekt de provincie iemand die in 100 dagen 5000 kilometer wilt fietsen en zo Gelderland in woord en beeld op de kaart wilt zetten. Je fietst, weliswaar 50 kilometer per dag (dat is best wel heel veel), en komt op de leukste plaatsen. Je gaat naar festivals, slaapt in leuke hotels of campings. Kortom jij beleeft Gelderland en laat iedere dag je volgers jouw avontuur mee beleven!

Waar kan ik me opgeven?

Ben jij vanaf 1 juli 2015 100 dagen vrij en wil jij 7 dagen per week 50 km fietsen en dan ook nog eens dagelijks online verslag uitbrengen van je avontuur. Kan je goed fotograferen, maak je leuke video’s en heb je een lekkere vlotte online babbel. Jij bent een social media freak en wilt altijd online zijn. Dan zou ik niet meer twijfelen en direct naar: 5000kmgeldersestreken.nl

Aanmelden voor deze toffe baan kan tot 27 mei. Reageer dus snel!

Show Full Content
Previous De zondag in foto’s!
Next Adembenemende foto’s van de Zwitserse luchten

12 thoughts on “Toffe baan voor 100 dagen! Solliciteren kan nog!

  1. Ooooh wow, echt de ideale baan!! Jammer dat zoiets niet parttime kan, en met kinderen 🙂 Ik zag de advertentie net ook al voorbij komen. Echt mega leuk!

  2. Leuke baan zeg! Een aantal jaar geleden had ik zeker gereageerd. ‘Helaas’ met zoon niet meer zo flex (maar wel erg gelukkig). Ik hoopt dat iemand anders hier een fantastische zomer aan beleeft.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close