Ooit, wanneer mijn lieftallige partner (we hebben geregistreerd partnerschap) eindelijk een keer op zijn knieën durft voor me, zullen we toch echt een keer gaan trouwen. En die dag heb ik natuurlijk al helemaal in mijn hoofd zitten. Ik zie ons al op een mooie dag buiten in een tuin of park het ja-woord geven. Na het ja-woord gaan de stoelen aan de kant, het vlees op het vuur, de muziek op standje feest en openen we de champagne!

Geen ja-woord voor ons in de kerk. Helaas eigenlijk, want ik vind het altijd zo ontzettend mooi en speciaal om zo door de kerk te wandelen. Ach je kunt, niet alles hebben. We zijn tenslotte niet gelovig en ik vind het dan ook niet passen om alleen voor het ‘plaatje’ in de kerk te trouwen. Maar na het zien van onderstaand filmpje begint het toch wel weer een beetje te kriebelen. Chris en Leah O’Kane trouwden vorige week en zij kregen toch wel een superspeciale lofzang door de priester. Wauw! Dat moeten wij dan weer missen 😉

Het feit dat ik nog niet bezig ben met trouwen, wil niet zeggen dat ik niet kan genieten van de bruiloften van anderen. In mijn omgeving zijn er veel te weinig die trouwen. Ik wacht met smart op een aantal vriendinnen die eens voor het altaar gaan staan. Dus bij deze, dit is een hint dames 😉 Gelukkig is er altijd nog TLC. Er is niks fijners dan heerlijk languit op de bank te kijken naar de voorbereidingen op de grote dag van een ander, de dag zelf en hoe het daarna gaat. Met programma’s als Say yes to the dress, 90 days to wed, Newlyweds en natuurlijk Four Weddings kom ik mijn dag wel door! Vanaf 21 april zijn er trouwens weer nieuwe afleveringen van Four Weddings te zien. Ik zet de thee en chocola alvast klaar!

Ga jij wel trouwen?

popup-big-book-big-day-655xnaast dat je mij dan jaloers maakt, kan je online gratis het inspiratieboek ‘The Big Book for the Big Day’ aanvragen op www.toptrouwlocaties.nl. Het dikke glossy vormgegeven trouwboek geeft een brede kijk in de wereld van het huwelijksfeest, zoals de locatie, de ringen, de kleding, visagie en huwelijksreizen. Op die manier haalt Toptrouwlocaties een heleboel zorgen weg bij aanstaande bruidsparen, want er is (schijnbaar) al genoeg stress rond het organiseren van ‘the big day’. Wist je dat een gemiddelde bruiloft € 15.500,00 kost en de voorbereidingen gemiddeld zo’n 12 maanden duren? Nou ik kan je verzekeren, dat gaat bij mij echt niet zoveel kosten! Poeh, wat een geld zeg.

Kies jij voor een traditionele bruiloft of zou jij het anders doen?

Show Full Content
Previous Een nieuw weekoverzicht staat klaar! weekoverzicht 12 april 2014
Next Ik ontdekte het merk Baobab

5 thoughts on “Trouwen, trouwen en nog eens trouwen!

  1. Wij zijn bijna een jaar geleden getrouwd, ik wilde altijd al trouwen en we hebben het echt op onze manier gedaan.
    Getrouwd in het prachtige gemeentehuis van Veendam, en daarna een bescheiden, maar voor ons groot, feest in de tuin. We hadden alles wat we wilden en vooral een mooie herinnering. 🙂

  2. Ik raad het echt iedereen aan om te trouwen! Heel bijzonder om je liefde te vieren met een bruiloft en bovendien je wordt echt enorm verwend met creatieve, lieve verrassingen van iedereen om je heen.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close