Gisteren was onze tweede dag op Parc Sandur in Emmen. Omdat ik gisteren superleuke reacties kreeg op het filmpje van de dag, probeerde ik vandaag weer een leuk filmpje te maken van onze dag.

Dag 2

We bleven de hele dag op het park. Het park heeft een normale PLUS supermarkt, dus als je niet iets gaat doen, dan hoef je ook niet weg voor de boodschappen. Het weer was niet echt om over naar huis te schrijven (koud, nat en guur) en terwijl ik normaal niet echt van de kinderactiviteiten ben, dacht ik dat het voor de kinderen vandaag wel tof was om gewoon op ons gemak van alles te gaan doen. Ze hadden geen zin om ‘s ochtends konijntjes te knuffelen op de kinderboerderij, maar wilde wel met mais knutselen in het overdekte parkcentrum. Zoals je gisteren hebt kunnen zien is er ook leuke speelplek voor kinderen, daar waren ze dan ook als eerste te vinden. Het knutselen met speelmais vonden ze uiteindelijk niet zo leuk, die activiteit duurde daarom ook wat kort. Daarna rommelden we wat aan in dat centrum. Na een lunch in ons huisje gingen we lekker naar het zwembad. Je kon goed zien dat het slecht weer was, het zwembad was lekker vol!

Vandaag dus weer een filmpje over onze dag! Deze keer met extra medewerking van Eva, zij filmde terwijl ze van de glijbaan afging. Iets waar ze het al ‘s ochtends bij het ontbijt over had 🙂

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qNRyGz-_1fs[/embedyt]  

Show Full Content
Previous Onze eerste dag op Parc Sandur in Emmen
Next Nederland: dit móest ik eten!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: