Ik schreef het al eerder; nu de zomer langzaam maar zeker verdwijnt, komen we weer in de cadeau-sferen. Eva, Floris en ik zijn in het laatste deel van het jaar jarig en dan komen natuurlijk nog Sinterklaas en kerst ook nog. Een drukke bedoening en een ware uitdaging als je nog cadeaus moet vinden voor de verschillende leeftijdsklassen.

Bijzondere cadeaus

Van verwarmde eenhoornsloffen tot lunchtrommels met een starwarsmotief. Op de website van Radbag vind je meer dan genoeg inspiratie voor verjaardagen. Wissel gekkigheid af met serieuze cadeaus en van normale cadeautjes tot cadeaus die vreselijk over-the-top zijn.
Ken jij een eenhoorn-verslaafde? Dan geef je haar (of hem) een eenhoornlamp, sloffen (al dan niet verwarmd), een mok en een plakbandhouder of zelfs een strooier. Succes gegarandeerd zeg ik je.
Eenhoorn Cadeau Radbag

 

 

Personaliseer je cadeaus!

Radbag is geen gewone webwinkel, want naast originele cadeautjes, kun je nog origineler voor de dag komen. Wat dacht je van een mok of een poster, speciaal op maat gemaakt? Wat kenmerkt jullie relatie, hoe zijn jullie herinneringen, schrijf ze op en laat ze afdrukken. Ik schreef er gauw een aantal op over ons avontuur. Het designen van deze herinneringen gaat heel eenvoudig en was ook nog eens leuk om te doen! De kosten voor zo’n poster zijn 24,95
Persoonlijke cadeau Radbag

Je raakt nooit uitgekeken

Ik schreef al dat je bij Radbag echt zoveel keuze uit cadeautjes hebt. Gelukkig is het opgesplitst in duidelijke categorieën. Zo kan je zoeken op NIEUW, maar ook de TOP 50. Je kunt op mannen, vrouwen en kinderen zoeken. En de cadeaus zijn ook nog eens in de categorieën Wonen, Eten en drinken, Posters & Fashion Lifestyle ingedeeld. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om binnen een budget te zoeken. Uitgekeken raak je sowieso niet, want zelf na een grondige zoekbeurt van mijn kant vond ik nog steeds andere cadeaus.

Online verzenden in binnen- en buitenland

Woon je zoals ik in het buitenland, dan is dat helemaal geen probleem. Radbag stuurt namelijk je cadeaus naar Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, Italië en België. Binnen 4 werkdagen!

Veel plezier met shoppen!

Show Full Content
Previous Zoek het verschil | Nederland en Zwitserland
Next Twee jaar Zwitserland: de foto’s

2 thoughts on “UITGELICHT | RADBAG, de site voor originele cadeaus

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close