Iedereen om me heen vindt me maar lekker actief en dat ben ik ook, een soort van… Dat ik veel onderneem, dat is wel iets waar ik trots op ben, ik hoef niet op de bank of op bed te liggen omdat mijn lijf het niet trekt en daar ben ik me heel erg van bewust. Zolang het kan, ga ik met Eva op pad. Zo ook deze week!

foto 1

Het weekend begon natuurlijk met zon! Wat heb ik de zon gemist in onze ´so called´ winter. Op zaterdag vierden we de verjaardag van Lars, hij werd vier en dat was reden om een eindelijk een vrolijk jurkje uit de kast te trekken. Na een gezellige verjaardag, waarbij ik weer veel te lang bleef plakken in het zonnetje én door de goede zorgen, aten we ´s avonds van de Spareribs Express… Lekker!!

foto 4Zondag beloofde weer zo´n heerlijke dag te worden. We werden uitgenodigd door mijn ouders om daar te komen barbecueën. Eerst gingen we het nieuwe huis van mijn zus bewonderen, Floris had daar op zaterdag meegeholpen met verhuizen en ik was heel benieuwd naar het eindresultaat van hun enorme project! Trots (en jaloers) op ze, het huis is echt zo mooi… Later reden we door naar de verjaardag van kleine Elin en hadden Eva en zij heel veel plezier met enorme ballonnen. Leuk om te zien! Daarna was het tijd voor de eerste BBQ van het jaar. Yeah! Na deze twee dagen lag ik er al om 10 uur in ’s avonds, ik kon niet meer!

foto 1

Het was maar goed dat ik er vroeg in lag, Eva stond om 5 uur op maandagochtend al te stuiteren naast mijn bed. 5 uur!! De warme ochtend brachten we door in de speeltuin en ’s middags doken we samen maar het grote bed in. Gezellig en hard nodig!

foto 2

Onlangs blogde ik al over het boekje dat peuters voorbereid op een nieuwe baby. Maandag kwamen we er eindelijk aan toe om het te lezen. En enthousiast als Eva is werd het boek ook op dinsdagochtend direct uit de kast getrokken. De plaatjes werden voorgelezen en in plaats van Sam noemde ze het kindje steeds maar Bianca. Echt schattig! foto 3
Na school en lunch gingen we weer naar de speeltuin. Kind aan huis daar inmiddels, maar ik hoef dan ook niet veel te doen. Iedere zwangere kan een beetje op een bankje in de zon zitten toch? En dit keer hadden we geluk met een opa die het maar wat leuk vond om de kleintjes te helpen op de kabelbaan en de kleintjes hadden natuurlijk de grootste lol.

foto 4

Woensdag kwamen mijn moeder en broertje langs en wederom was het heerlijk weer. Eva wilde graag roze cakejes bakken en dat deden we dan ook. Gatver, die vieze zoete troep. Het kind was gelukkig en blij dat ze dit voor oma en Thomas mocht maken. Ik liet haar daarom ook maar 🙂 Mama maakte ’s ochtends de bovenverdieping op orde, zo ontzettend fijn en toen Thomas en ik smiddags met Eva naar de plas gingen om wat foto’s te maken, maakte ze ook nog eens mijn hele keuken schoon! Thanks mam!
Ik kon mama ook toen we terugkwamen flink aan het werk zetten. Eva vroeg Thomas om haar steeds harder rond te draaien in een draaimolending. ‘Ho stop, ik ben misselijk’, was het ineens. Na een half uur rustig aan doen, leek het wel beter te gaan. Totdat ze de hele auto onderspuugde, tot 6 keer toe ofzo. Vies! Gelukkig was ze het hierna wel kwijt en at ze haar hele bord pasta met smaak op. Inmiddels stinkt de auto niet meer en is het autostoeltje ook weer schoon. foto 2
Donderdag had ik een rustige dag gepland. Yeah right. Het was lastig om thuis te blijven, maar we hebben ’s ochtends heerlijk ons ding thuis gedaan. De administratie is eindelijk weer op orde gebracht, geen idee natuurlijk wanneer we daar weer aan toe komen natuurlijkthomas2. Die middag mocht ik weer naar de verloskundige. Wederom een hoge onderdruk, maar niet anders dan anders. Ik mocht op ‘eigen verantwoordelijkheid’ weer naar huis, ik voel me gewoon goed en daar houden we ons maar lekker aan vast. Nadat ik de laatste klossen, we bleken zes poten onder ons bed te hebben in plaats van vier, op Zuidplein had gehaald, gingen we toch weer wat leuks doen. Naar de speeltuin ‘van Sylke’ en moeders plantte zichzelf weer op een bankje in de zon. ’s Avonds haalde ik nog een wipstoel via Marktplaats op in Wateringen en toen vond ik het wel weer welletjes.
foto 5
foto 3
Na een heerlijke zonnige week, werd ik op vrijdag wakker met mist! Eva vond maar dat we de ventilator moesten halen om de mist weg te blazen, zoals bij Mickey Mouse. Nadat ik haar op de peuterspeelzaal had gebracht, ging ik aan het werk. Languit op de bank met de laptop op schoot en ‘s middags dook ik het bed weer in. Het enige actieve dat ik vrijdag heb gedaan, was wat boodschappen gehaald en minstrone-soep gemaakt (yeah, via de HelloFresh-box > vergeet niet de kortingscode om zelf ook eens een box te bestellen!).

Helaas deze week geen update met baby. Misschien dan toch volgende week?

Show Full Content
Previous Schaamteloze reclame voor de fotografie van Thomas van der Willik
Next Bizarre foto’s waar je naar blijft kijken

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close