Je hebt huizen die helemaal volhangen met de leukste foto’s van kinderen en gezinnen. Bij ons is dat niet. Ik zou het wel willen hoor, maar ik loop tegen een groot probleem aan. Ik ben fotograaf. Bij mij aan de muur mogen dus ofwel alleen maar snapshots of alleen het beste van het beste. Want wat er aan de wand komt, moet goed zijn. Het moet iets uitstralen waar ik enorm trots op ben. Ik moet er naar kunnen blijven kijken. Het moet me niet vervelen.

Dit gezegd hebbende hangt er dus nu wel wat aan de wand. Nou ja… hangen? Ik mocht namelijk bij de Fotofabriek iets uitzoeken voor aan de wand. Die keuze was heel makkelijk, ik maakte namelijk eventjes daarvoor echt de beste foto van Eva van dit jaar. Je kent ze wel toch, die perfecte foto? Ik liet deze foto op Forex afdrukken en inmiddels staat hij te pronken op de vensterbank in mijn hal – die helaas echt te donker is om te fotograferen (lang leve een houten huis met weinig licht). foto's aan de wand

Destijds had ik niet zo’n perfecte foto van Liza, dus Eva staat nog eventjes alleen te pronken in mijn hal. Gelukkig niet meer voor lang, hopelijk komt een forex met een foto van Liza met mijn ouders mee.

Voor in de woonkamer heb ik al wel een idee wat ik daar wil hangen, al twijfel ik ook nog wel. Het moet in ieder geval zwart-wit zijn, zelfgemaakt en groot! Wanneer dit idee is uitgewerkt, dan horen jullie dat!

Wat is Forex?

Het klinkt natuurlijk allemaal best hip dat Forex, maar wat is het voor materiaal? Het laat zich het beste omschrijven als een plaat, zo dik als een goed stuk karton en zo licht als piepschuim. Omdat de toplaag van Forex wit en glad is, is het mooi materiaal om op te drukken.

IMG_7846

Over Fotofabriek

Ik kreeg deze forex van Eva van de Fotofabriek. Bij de Fotofabriek kan je niet alleen je foto’s afdrukken voor aan de wand, maar je maakt er ook eenvoudig een kalender, een fotoboek, een agenda en kaarten. Bekijk alle producten van de Fotofabriek

Show Full Content
Previous Laat deze apps je opvoedvragen beantwoorden
Next De nieuwe collectie van de Happy planner (2016-2017)

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close