Sinds wij verhuisd zijn naar Zwitserland is een kaartje sturen natuurlijk nog veel leuker om te doen. Krent dat ik ben stuur ik voornamelijk online een echt kaartje. Niet alleen een stukje goedkoper, maar ook de volgende dag al bezorgd.

Het nadeel van emigreren is dat je in beide landen vrienden, kennissen en kindjes van hebt wonen en die je het liefste allemaal een kaartje stuurt inclusief cadeautjes. Dat gaat niet, daar kan ik eerlijk in zijn. Een speciaal kaartje vind ik daarom een mooi alternatief. Net wat leuker dan een gewoon kaartje en net wat minder duur dan een cadeau. Inmiddels ben ik groot fan van Kaartwereld.nl, daar koop je namelijk leuke snoepkaarten en groeikaarten.

Snoepkaarten

snoepkaarten
Snoepkaarten bevatten snoep van Haribo of Autodrop (kwaliteit) en zijn heerlijk origineel. Ik stuurde er onlangs zo’n Hieper de Piep – snoepkaartje naar het kleine meisje van een vriendinnetje die drie werd. Aan de foto’s te zien, was het een schot in de roos!

Groei en bloei kaarten

groeikaartenVoor de iets serieuzere dingen bestel je een groeikaart. Deze stuur je om te laten zien dat je ze niet bent vergeten. Dat je wilt dat je kaart en je gedachte erbij, langer meegaat. Groei en Bloei kaarten bevatten groeipapier met zaadjes van wilde bloemen. Het is heel eenvoudig: plant het groeipapier, verzorg het stekje en laat het uitgroeien tot bloemen. Met geduld en liefde van de ontvanger groeit dit kaartje uit tot iets moois!

Zowel de snoepkaarten en de Groei en Bloei kaarten bestel je al vanaf 3.95. Niet duur voor een iets specialer kaartje, voor iemand die dat speciale net even nodig heeft.

Stuur jij eigenlijk vaak een kaartje?

Show Full Content
Previous Hieperdepiep, Eva vijf jaar!
Next Mijn Zwitserleven, mijn genietmomentjes

3 thoughts on “Van groeikaarten tot snoepkaarten. Deze kaartjes zijn leuk!

  1. Leuke kaartjes..
    Ik verstuur (en ontvang) veel kaartjes.. Met 3 vriendinnen doe ik aan ABC-kaartjes sturen, dus voor elke letter van het alfabet een kaartje.. Ik doe aan postcrossing, kaartjes versturen en ontvangen over de hele wereld, zo leuk.. En dan nog geregeld de verjaardags, beterschap, omdat je zo lief bent, zomaar kaartjes naar vriendinnen , familie of kennissen..

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close