Bijna alle foto’s die in het weekovezicht zitten, komen uit mijn iPhone 6. En vrijwel al deze foto’s zijn bewerkt via instagram. De een heeft een heftige bewerking nodig dan de ander, maar er staan amper foto’s in het weekoverzicht die niet bewerkt zijn. Voor mij is het op vrijdagavond een routine om de leukste foto’s uit te zoeken en via Instagram te bewerken. Zoals al eerder uitgelegd, zet ik de telefoon dan op vliegtuigmodus zodat mijn instagramfeed niet bedolven wordt onder de foto’s.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik deze foto’s nou zo vol kleur krijg. Dat is in principe niet zo moeilijk en met behulp van Instagram een koud kunstje. Je moet alleen een beetje durven 🙂

Zo verbeter je je foto’s via instagram

Hierbij nog een aantal voorbeelden van foto’s die via instagram bewerkt zijn. Wat vind je ervan?

69ce932d-fb14-4f7e-a014-f6e91a2f240a

ee90d095-07af-42c8-b114-c6be894ef018

c3efc9c5-9bb9-479a-a084-cda66a9df4ea

88db22e3-96be-4661-951e-b1a769739b32

Show Full Content
Previous Stilstaan bij oorlogslachtoffers als je in het buitenland woont
Next Ons Zwitserleven: drukte alom!

6 thoughts on “Verbeter je foto’s van je telefoon via Instagram

  1. Heel mooi! Ik bewerk ook bijna al mijn foto’s die ik op Instagram plaats in Instagram. Maar bijna nooit zet ik ze over naar mijn blog. Vind dat een heel goed idee, ga er ook maar eens mee beginnen 🙂

  2. Wat ik alleen nog niet snap is hoe je de foto dan opgeslagen krijgt 😀
    Maar mooi hoor! Werk eigenlijk nooit met Lux, dus maar eens doen 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close