Vorig jaar mochten we voor het eerst kennismaken met Video van Sint en ik kan je vertellen, ze praten er nu nog over! Want hoe weet prof Piet nou dat Eva zoveel in haar neus peutert… De gespannen kopjes toen Sinterklaas op televisie verscheen en de gezichtjes toen ze hun naam en foto op tv zagen. Onbetaalbaar!
Video van Sint bij ons thuis

Sinterklaas op televisie

Deze herinnering nemen ze mijn kinderen nooit meer af. En dit jaar maken we gewoon weer een nieuwe herinnering. Want ook dit jaar kan ik niet wachten om ‘spontaan’ Sinterklaas op televisie te laten verschijnen. Geven we Liza hopelijk mee dat ze vanaf nu lekker in haar eigen bedje moet slapen.  Voor Eva staat er dit keer ‘Kamer opruimen’ als opvoedtip gepland! Maar uiteindelijk zijn de complimentjes natuurlijk veel belangrijker en wat Sinterklaas wel niet van je weet. Hoe weet hij nou dat Liza op de gym zit? Nou jaaaa!

Het is uiteraard ook dit keer mogelijk om volwassenen toe te voegen aan de Video van Sint. En ook deze volwassenen opvoedtips te geven – stoppen met roken, minder shoppen, minder drinken 😉 – Jouw heerlijk avondje kan niet meer stuk!

Kies voor je eigen uitvoering met bijvoorbeeld roetpieten

Nieuw dit jaar is dat je een verhaal kunt kiezen; je kunt kiezen of je alleen Sinterklaas laat zien, Sinterklaas én de zwarte pieten of Sinterklaas met roetpieten. Hiervan kan ik helaas geen plaatjes laten zien, die heb ik niet gevonden. Maar dat ze in deze maatschappelijke discussie meegaan, vind ik prima.

Video van Sint

Heb je nou ook zo’n zin om je video van Sint te gaan maken? Bestel hem via deze link en zorg voor die onbetaalbare herinnering voor jouw kinderen. Je hebt al een videobericht vanaf 14,95 en dat is nog altijd goedkoper dan een Sinterklaas thuis te laten komen!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous ‘Bad Mom’ in Zwitserland
Next Maak het vandaag nog lichter in huis!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: