Deze donderdag sta ik samen met een twintigtal anderen een groot carnavalsfeest in goede banen te leiden. Ieder jaar organiseren wij van de ‘frauenriege’ een carnavalsfeest dat zijn omvang niet kent. Elk jaar hebben we een ander thema. Afgelopen jaar hadden we een heksenthema, dit jaar is het thema hippie. Omdat we moeten werken (ik maak de foto’s voor op Facebook en stap daarna achter de bar) hebben we een spijkerbroek, een geel shirt en een bruin suède gilletje aan. Het kan natuurlijk veel spannender. Spannend maar graag wel comfortabel! Bij Feestkleding365.nl kom je deze Carnaval en voor ieder ander feestje, prima aan je trekken. Er is echt voor iedere outfit wat te vinden.

Ik ging voor je op zoek naar de leukste kostuums waarbij je je ook nog eens comfortabel voelt!

Hippiekleding

Veel beter dan de outfit die wij aantrekken aanstaande donderdag is natuurlijk deze hippie-outfit. Volgens mij zit deze superlekker, lekker zo’n strechbroek en een shirt met gilletje waarbij je ook lekker voelt.

Heksenkleding

Er is echt een enorm aanbod in heksenkleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Deze outfit koos ik omdat je er bijna in kunt wonen tijdens de carnaval. Je hoeft ook niet heel veel uit de kast te trekken, deze jurk met kap is genoeg.

Pippi Langkous

Oh wat zullen mijn meiden opkijken als hun moeder als Pippi zou gaan met carnaval. Het enige dat je dan wel extra nodig hebt, is een extra dikke legging of een gestreepte broek. Deze kousen zijn mij een beetje te.

Sexy rockstar!

Deze sexy rockstar outfit vind ik echt leuk en nogmaals met een dikkere legging, krijg je hem wel wat relaxter of warmer als je bij een optocht moet staan. Ik vind hem leuk!

Heerlijk origineel: ga als clownvis!

Dit vind ik nou echt een fantastisch kostuum! Als clownvis Nemo. Het is wel de duurste jurk uit het rijtje, maar ik vind dit wel de origineelste!

Een aantal voordelen van Feestwinkel365.nl

 • je ziet meteen hoeveel er van je keuze voorradig is, ideaal als je voor groepen aan het zoeken bent
 • Je kunt heel goed zoeken en filteren op de website
 • Er is echt zoveel te koop!
 • Vandaag gekocht en vaak de volgende werkdag in huis
 • Er is zelfs een grote keuze in grote maten kleding
 • Ook voor kinderen kan je hier prima slagen
 • En als laatste: shop direct je accessoires erbij en je bent helemaal klaar voor je feestje

Ik wens je een hele fijne carnaval!

WINACTIE |Scoor iets leuks voor carnaval!

Wil jij een tegoedbon van 35 euro winnen voor Feestwinkel365 doe dan vandaag nog mee! Laat een berichtje achter hier of op Facebook voor dinsdag 21 februari 2017 10:30 uur en wie weet lukt het jou wel om nog wat leuks te scoren voor carnaval!

Show Full Content
Previous Walterzoo, een dierentuin zonder olifanten…
Next Wat doet Marlieke.com eigenlijk?

15 thoughts on “Vijf keer comfortabele kostuums voor carnaval om NU te bestellen + Winactie

   1. Jaaaa, super leuk! Ik hoop dat ik de code snel ontvang zodat ik morgen nog wat kan bestellen. Zou toch leuk zijn als ik het voor de Carnaval in huis heb 🙂

 1. Leuke webwinkel met veel keus! Ik doe graag mee daar ons gezin ook carnaval gaat vieren maar wij nog geen outfit hebben.

 2. Ohhh gaaf zeg! Naar zo’n site was ik precies op zoek! Heb voor de kids al wel leuke pakjes gemaakt… Maar hoe tof zou het zijn om voor mezelf bijvoorbeeld het bijtje te kunnen bestellen! Ik doe mee!!

 3. Ohw YES! Na een hele hoop ellende van de afgelopen weken ?, nu eindelijk iets leuks voor de boeg!! “The Show Must Go On”, zou mijn vader gezegd hebben….?
  Ik heb er weer zinin en hoop op deze waanzinnige leuke cadeaubon ?
  #fingerscrossed ??

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close