Mijn ochtenden begin ik het liefste met een mok koffie. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat ik koude koffie drink, want dan moet de een weer eten, de ander een fles, er moeten haren gekamd worden en schoenen gezocht, de kat drentelt voor de deur en daarna voor zijn etensbak, de was moet aangezet worden, billen moeten worden afgeveegd, snotneuzen worden gesnoten, afstandsbedieningen worden gezocht, slaapzand moet nauwkeurig bekeken worden, de boxmobiel weer aangezet, baby in de wipstoel of toch maar in m’n armen. Kortom, de koffie is vaak koud en om nou in een thermoskan mijn koffie te doen is ook weer zo wat. Ik zit niet op de camping!

Gelukkig mocht ik de Keep Cup proberen. Deze koffiebeker (er kan natuurlijk ook thee in) lijkt verdacht veel op een weggooi-koffiebeker die je onderweg krijgt. Alleen is deze van plastic (gifvrij enzo) en, wat voor mij belangrijker is, de koffie blijft heel lang warm! Ideaal dus. Daarbij is de beker afsluitbaar. Hij is niet lekvrij, maar als hij omvalt dan is de schade nog te overzien (splashproof noemen ze dat). Vooral straks als Liza wat groter is, lijkt me dat ideaal.

Handige opening waarmee de Keep Cup gelijk splashproof is
Handige opening waarmee de Keep Cup gelijk splashproof is
De Keep Cup is mooi verpakt! Ik heb maat S, goed voor een mok koffie/thee
De Keep Cup is mooi verpakt! Ik heb maat S, goed voor een mok koffie/thee

Groen is goed, maar roze of blauw ook

Bijkomend voordeel van de Keep Cup is dat hij ook nog eens supergoed voor het milieu is. Hij is dan wel gemaakt van plastic, maar doordat je het kan hergebruiken worden er natuurlijk veel minder plastic bekers weggegooid. Ben je veel onderweg, dan is deze beker ook uitermate geschikt voor jou. Je krijgt zelfs korting bij diverse koffieshops als je je eigen beker meeneemt.
De Keep Cup koop je in diverse kleuren en in vele formaten. Ik heb maat S en dat is de maat voor een mok koffie. Op de website van Keep Cup kan je zelfs je eigen Keep Cup samenstellen, misschien dat ik dat ook nog wel ga doen, want míjn Keep Cup werd diezelfde middag al ingepikt door dochterlief. We moesten echt weg en zij had dorst. Normaal ben ik niet van drinken in de auto, toch vulde ik de Keep Cup met ranja en… was zelf ook verkocht. Eva mag wanneer we op vakantie gaan best in de auto drinken, maar dan wel uit de Keep Cup. Voor mezelf koop ik wel een andere 😉

eva keep cup

 

 

Show Full Content
Previous Lees weer mee met het weekoverzicht van 24 mei 2014
Next Hout en stoer, mooie combinatie bij Wis en Waarachtig

2 thoughts on “Voor van die ochtenden, drink je koffie uit de Keep Cup

  1. Super leuk zijn deze KeepCups! Lekker handig formaatje voor onderweg en in zoveel coole kleurcombinaties beschikbaar. Ik neem hem overal mee naartoe en heb er ook al een hoop mensen blij mee gemaakt door de KeepCup als cadeau te geven.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close