Het is het eerste wat ze ‘s ochtends (als ze de kans krijgt) pakt; de iPad. Als het aan haar ligt kan ze urenlang naar YouTube kijken. Filmpjes over hoe mensen wat maken van klei, een prinsessen onderwaterwereld, speelgoed dat op zijn aller-langzaamst wordt uitgepakt (irritatiepuntje bij mij!), een aflevering van Pipi Langkous in het Zweeds of de Teletubbies, afgewisseld met liedjes in allerlei talen.

Eerst kon ik er geen touw aan vast knopen, maar inmiddels heb ik de liedjes wat vaker gehoord en is Eva ook wat duidelijker gaan zingen. Afgelopen week had ze de fisher-price poppetjes op iedere vinger geplaatst en zong ze haar favoriete liedje: Finger-family

Ik vind het zo schattig gezongen, ze doet zo haar best en haar Engels is lang niet slecht. Geniet mee!

Kende jij dit liedje? Ik namelijk niet, ook niet in het Nederlands. Het is in ieder geval een leuk liedje om ook met Liza te gaan zingen.

Show Full Content
Previous Het is echt mutsenweer
Next Hiep hiep hoera! It’s my birthday!

4 thoughts on “Waar de iPad soms al niet goed voor is

  1. Oh wat heerlijk! Ik kende dit liedje niet. Mijn zoontje is sinds een paar weken ook verstaanbaarder gaan zingen. Vooral sinterklaasliedjes kan ik er nu eindelijk uithalen welke hij nu zingt haha

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close