Na twee kinderen in Nederland op de wereld te hebben gezet, moet ik nu in Zwitserland een kindje baren. Omdat er veel anders is hier, merk ik dat ik toch wel teruggrijp op de bekende dingen die ik destijds in Nederland had. Zoals de S-Fles van Difrax. Dit was bij Eva al onze steun en toeverlaat en bij Liza hebben we ook na een paar omzwervingen van Dr Brown en Advent-fles, gekozen voor de S-fles van Difrax. Op een of andere manier past deze fles gewoon bij ons en na twee positieve ervaringen, kies ik bij nummer drie ook voor Difrax.

Waarom de S-fles?

De S-fles is een fles dat gebogen als een S, lekker in de hand ligt. Maar de S heeft nog een functie, hij zorgt ervoor dat jij je baby op een natuurlijke manier voeding geeft. Door de vorm blijft de melk tot de laatste druppel in de speen.

Nog meer voordelen van de S-fles

  • Anti-koliek: vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  • Optimaal behoud van voedingswaarden en vitamines
  • Flessenspeen met extra grip
  • Extra goed schoon te maken
  • Geschikt voor elke voedingshouding
  • Vacuümvrij voeden
Eva met haar S-fles

Kies voor duurzaam: kies voor de glazen variant van de S-fles!

Naast dat ik een Difrax Starterset gekocht heb, kreeg ik onlangs van Difrax zelf twee glazen S-flessen om te reviewen. De baby is nog niet geboren, dus ik kan julie niet vertellen of ik echt verschil merk tussen tussen de glazen fles en de kunststof fles, maar ik kan wel vertellen dat een glazen fles gebruiken natuurlijk veel duurzamer is dan plastic! En daar houden wij van!

Deze glazen S-fles is gemaakt van duurzaam borosilicaatglas en is gemakkelijk schoon te maken. Door het harde glas worden krassen of beschadigingen, waarin bacteriën zich kunnen nestelen, voorkomen.

Difraxkunst

En hopelijk is met de glazen babyfles van Difrax deze kunst ook verleden tijd! hahaha We kunnen om deze kunst na 9 jaar nog steeds heel hard om lachen. We hadden destijds een combi-magnetron en Floris had de oven aangezet terwijl ik net de flesjes in de magnetron gesteriliseerd had… Toen hadden we dus geen bonte verzameling flesjes meer en was alles gesmolten!

Difraxkunst
Show Full Content
Previous Bevallen in Zwitserland
Next Baby-uitzet op budget!

1 thought on “Waarom ik kies voor S-fles van Difrax

  1. Hier ook een Difrax fan! Bij de eerste na veel flessen geprobeerd te hebben kwamen we uit ik Difrax. Nu 8 jaar later bij de tweede weer Difrax! De glazen uitvoering is nieuw voor mij. Zijn deze flessen niet veel zwaarder?

    Groetjes Zjenja

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: