Liza en ik wandelen veel, zo ook vandaag. Dit keer niet met de draagzak, maar gewoon met de oude vertrouwde buggy. We gingen richting het bos en ik zou wel kijken hoever we zouden komen. Eindelijk had ik ook mijn camera mee, want dat kan als je met de buggy gaat! We liepen ongeveer 20 minuten heuvel op naar het bos. Ik dacht altijd dat met de buggy heuvel op lopen pittig was, dat viel me gelukkig alles mee. Zal het vele wandelen met de draagzak dan toch zo zijn nut hebben?

Eenmaal bij het bos liet ik Liza uit de buggy en liep ik achter haar aan. Het leverde voornamelijk plaatjes van haar rug op, maar eigenlijk vind ik dat ook wel heel mooi. De kleine dame liep berg op, heuvel aan, heuvel op en weer berg af. Geen enkele keer gevallen, ook al waren de paden niet altijd heel mooi aangelegd. Ik liep erachter te hannesen met de buggy (zo’n oude met gammele wielen) en dan ook nog mijn camera. Ach ja, het was heerlijk om haar zo te zien wandelen. Ze is nog niet echt bezig met verzamelen van blaadjes, dat is wel jammer. Ook blaadjes in de lucht gooien vindt Liza maar smerig… Heb ik dat. Dus we wandelenden door het bos en genoten van het lekkere weer en de zon op ons bol!
liza-bos

lizabos

liza-bos3

lizabos4

Show Full Content
Previous Winactie: De Leukste Kids Hits van 2015
Next Cadeautip: De Gorgels van Jochem Myjer

2 thoughts on “Wandelen in het bos

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d