Het is bijna moederdag! Nee hoor, wees gerust. Pas 14 mei is het moederdag en dit jaar ben ik in de gelegenheid om dat met mijn moeder te vieren. We hebben namelijk een korte vakantie gepland. Dat even terzijde, want wat koop je nou voor moederdag? Wat vraag je voor moederdag? Nee, voor moederdag mag je niks vragen. Voor moederdag moet je uit liefde van je partner een mooi cadeautje krijgen en van je kinderen een heerlijk knutselwerkje.

Uit liefde van je partner omdat jij de moeder bent die alle ballen in de lucht houdt, omdat jij de liefde van zijn of haar leven bent, de moeder die elke nacht zich om de kinderen bekommert, de moeder die ‘s ochtends vroeg zorgt dat iedereen alles mee naar school heeft, de moeder die taxichauffeur speelt en wasmevrouw, de moeder die zich zorgen maakt om zieke kinderen en verdrietige kinderen, de moeder die straalt van trots als haar kind een mijlpaal bereikt – groot of klein. De moeder van zijn kinderen en die verdient alle lof van de wereld, niet alleen met moederdag maar altijd!

KAYA sieraden – een cadeautje voor moeders

Ik schreef al vaker over de sieraden van Kaya Sieraden. Zo hebben de meiden een heel schattig grote zus en kleine zus armbandje via Kaya sieraden mogen ontvangen. Had ik vorig jaar met kerst mijn eigen kerststerren om mijn nek en droeg ik tot afgelopen maand een zilveren ketting met een rozenkwarts met veel liefde. Totdat ik afgelopen maand een nieuwe ketting mocht uitzoeken.

Kaya sieraden heeft een mooie nieuwe gepersonaliseerde sieradenlijn zonder veel poespas. Ik koos voor een ketting met twee cirkels. Deze ketting vind ik erg uniek en niet zo opvallend, maar toch op een mooie manier aanwezig. Het handschrift van Tanja is mooi en netjes. Ik liet daarom met liefde de namen van Eva en Liza erop schrijven omdat ik wist dat het goed zou zijn. En ben je niet zo van de namen, dan kan er ook voor kiezen om er geen namen op te zetten. Naast een mooie ketting, kreeg ik er een bijpassende armband bij en samen staan ze ontzettend mooi bij elkaar. De armband past bij de ketting door zijn vorm. Hij sluit zich als je de rondjes in elkaar schuift. Wederom ben ik heel blij met mijn sieraden! De ketting heb ik nu vast om en krijg er hele toffe reacties op.  
kaya sieraden

 

 

Donatie per sieraad aan kinderen in Gambia

Extra fijn om te weten is dat Kaya sieraden per sieraad een bedrag doneert aan Stichting Eduki in Gambia zodat de kinderen daar naar school kunnen. Tot nu toe doneerde KAYA ruim ā‚¬6000 zodat 16 kinderen naar school kunnen. Bewonderingswaardig!
Wanneer jij toch zo’n mooie ketting voor je verjaardag of moederdag wilt, dan laat je eenvoudigweg de website van Kaya sieraden vandaag de hele dag openstaan!  Eens kijken of jouw wederhelft de hint snapt šŸ˜‰

zilveren ketting verstrengeld van Kaya sieraden

Show Full Content
Previous Ik bestelde online een zonnebril op sterkte
Next Eierlesefest- het gevecht om het voorjaar

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close