De laatste weken stond Love that niet stil, stond ik niet stil. Ik kreeg een aantal interview-aanvragen, wat opdrachten (websites aanpassen, foto’s maken, logo’s ontwikkelen, teksten schrijven en flyers ontwerpen) en ik┬áschreef vrijwel dagelijks blogs. Dus weet je wat ik vandaag doe? Vandaag ga ik gewoon weer lekker verder. Want hoe tof is het, als je iets doet dat je leuk vindt!

Overigens komen morgen mijn ouders, dus ik denk dat ik vandaag vooral (met harde muziek aan) mijn huis aan het opruimen ben. Ik laat ze graag een beetje in de waan ­čÖé Herkenbaar?

Download onderstaande printable helemaal gratis!
vandaag

Show Full Content
Previous Met ‘shop till you drop’ ga jij deze blauwe maandag te lijf
Next Held op sokken

4 thoughts on “Wat doe jij vandaag? Free printable!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close